Senr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Evet Mx6 kadar kaliteli değil. Çabuk pumpout yapmış olabilir.ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN 2g 11.5w/m.K Yüksek Performans Termal Macun fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam şuydu yanlış hatırlamıyorsam
Macunu ilk sürdüğünüzde sıcaklıklar düşmüşse sonra arttıysa 2 haftada pumpout diyoruz laptopun suçu değil bu benim G870'te böyleydi. Ama Vada sıcaklıkları yüksek model deyip yanlış bilgi veriyor G870 için. İçınde PTM veya sıvı metal macun olmayan çoğu oyun laptopu bunu yaşıyor. PTM ve MX6 ile sıcaklıkları düşüyor sizin Victus'ta da düşebilir. PTM en iyisi daha dayanıklı mesela mx6 ile 2 3 ayda bir değişecekseniz 2 sene sürüyor PTM. Ben de PTM öneririm Excaliburda PTM7950 olması lazım stok olarak. Mx6'yı ben aceleden sipariş verdim zira aşırı saçma G870 eleştirisi yapan dolu forumda. Haliyle bunları da destekleyen olunca muhalif olmak istedim yoksa G870 hakkında bir şeyler paylaşmak istemiyorum. Böyle bir zaman yok yani bende.
Bu konuyu açma sebebim şaşkınlık arkadaşlar. Laptop sıvı metal sürmüşüm gibi oldu.
Önceki hali:
Mx6 uyguladıktan sonra:
Oyun forza horizon 5 arkadaşlar ve yukarıdaki testler 5 dakika ve üstü süre devam ettirildi.
Kameramın kalitesizliği için kusura bakmayın ışık alan bir yerdeyim ve furmarkı uzatma gereği duymadım normalde 1 2 dakika içerisinde 85 86 derece görüyordu cihaz. Şu an durum ortada.
Önceki hali:
Mx6 uyguladıktan sonra:
Oyun forza horizon 5 arkadaşlar ve yukarıdaki testler 5 dakika ve üstü süre devam ettirildi.
Kameramın kalitesizliği için kusura bakmayın ışık alan bir yerdeyim ve furmarkı uzatma gereği duymadım normalde 1 2 dakika içerisinde 85 86 derece görüyordu cihaz. Şu an durum ortada.
- Senr
- Cevaplar: 67
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Diyelim ki hükümet ciddi bir karar aldı. Bundan sonra her yurt dışı siparişten para talep edecek gümrükten sipariş edenlere falan. Yurtiçinden almak zorunda olduğunuzu varsayalım macunu işte bu yoklukta Mx6 çok başarılı ve ben bunu kanıtladım ama PTM7950'nin gölgesinde kalıyor dayanıklılıkta. Sonuçta etrafımız savaşlarla dolubir coğrafyada yaşıyoruz çat diye gümrükten ürün ithal ürüne kısıt koyulabilir buna şaşırmayın.
Son düzenleme: