Windows etkinleştir nasıl kaldırılır

cıstakmessi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
342
2 senedir var bu nasıl kaldırabilirim 3 4 bin tl vermeyerek bu etkinleştir yazısını

Ekler

• 1757167712040.webp
    1757167712040.webp
    3.1 KB · Hit: 14
2 senedir var bu nasıl kaldırabilirim 3 4 bin tl vermeyerek bu etkinleştir yazısını
cok uygun fiyatlar var mesela asagidaki gibi

eger param yok dersen ise bu asagidaki dosyayi indir ve calistir ve windowsunu aktiflestir. virus degildir ben kendim kullandim ve bir sorun cikmadi. ama kullanmadan once antivirusunu kapatmani oneririm.

Sana en kolay yöntemi anlatayım:

Powershell'i yönetici olarak aç ve şu kodu gir: irm https://get.activated.win | iex

Sonra biraz bekle CMD ekranı açılacak

1757168408149.webp

Şu ekran gelince 1 tuşuna bas klavyeden, bu kadar, biraz bekle ve windows etkinleştirilecek. Virüssüz kesin yöntem, yıllardır kullanırım. Bedavaya etkinleştir böyle, ne olduğu bilinmeyen keylere para bayılma.

saçma sapan kms programları da indirme üstteki arkadaşın attığı gibi, bu yöntemi kullan, bir şey indirmene gerek yok ve açık kaynak kodlu bir yöntem.

Powershell'i yönetici olarak aç ve şu kodu gir: irm https://get.activated.win | iex

Alıntıyı görüntüle

Şu ekran gelince 1 tuşuna bas klavyeden, bu kadar, biraz bekle ve windows etkinleştirilecek. Virüssüz kesin yöntem, yıllardır kullanırım. Bedavaya etkinleştir böyle, ne olduğu bilinmeyen keylere para bayılma.

saçma sapan kms programları da indirme üstteki arkadaşın attığı gibi, bu yöntemi kullan, bir şey indirmene gerek yok ve açık kaynak kodlu bir yöntem.
guzel yontem ve haklisin o keyler calinti vs de olabilir. benim de isime yaradi kardesim

Alıntıyı görüntüle

riskli olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten 20-30 TL'ye lisans anahtarı alarak.
nerde var

CMD Yönetici olarak çalıştır > Slmgr.vbs -ato ya da -ipk olması lazım yazacağınız şey ya slmgr.vbs -ato ya da slmgr.vbs -ipk komut anlamlarına bakmak için sadece cmd açıp slmgr yazın bi kaç pencere açılcak.

HWID yöntemi kullanın boşa para vermeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri