Kule tipi soğutucu nasıl takılır

vallahi anlamadım özür dilerim rame yakın olanı amblem olacak şekilde yapıp egzoz kısmını mı ters cevirim
ikisi de aynı yöne bakacak ve egzoz fanına doğru üflicek

fanlar önden arkaya olmalı, egzoz tarafına bakmalı yani görseldeki fanı yanlış takmışsın. hava akışını bozmak dışında bir işe yaramaz bu şekilde.
fan da bir yanlışlık yok olması gerektiği gibi aldığı havayı soğutucu bloğa veriyor

Montaj doğru yapılmış, hiçbir şeyi değiştirmesine gerek yok.
her şekilde denedim nerdeyse böyle performans daha iyi oldu ama hiç böyle montaj yapanı gormedım.İnce bi kağıt ile test ederek montajladık egzozdan dısarı ufleyecek sekılde ama herkes yanlıs dıyor bu montaja

her şekilde denedim nerdeyse böyle performans daha iyi oldu ama hiç böyle montaj yapanı gormedım.İnce bi kağıt ile test ederek montajladık egzozdan dısarı ufleyecek sekılde ama herkes yanlıs dıyor bu montaja
Çünkü kullandığınız fanın yaprak tasarımı ters. Konuya yazanlar daha önce görmedikleri için klasik fanlardan sanmış, dolayısıyla yanlış montaj yapıldığını düşünmüşler. Bir problem yok, doğru şekilde montaj yapılmış.

Arkadaşlar sırayla paylaştım
1000007239.webp
1000007240.webp
1000007241.webp
1000007242.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benım fan bundan değil ki thermalright assassin spirit 120 plus v2

Çünkü kullandığınız fanın yaprak tasarımı ters. Konuya yazanlar daha önce görmedikleri için klasik fanlardan sanmış, dolayısıyla yanlış montyaj yapıldığını düşünmüşler. Bir problem yok, doğru şekilde montaj yapılmış.
anladığım kadarıyla soğutuc phantom spirit 120 se bende de 120 se argb modli var ve fanlardan biri ram tarafında öndeki fanlardan hava alıp soğutucu bloğa veriyo orta kısımdaki ise soğutucu bloktan alıp arka soğutucu bloğa alıyo egzoz fanı da arkadaki soğutucu bloktan alıp dışarı atıyo böyle olması gerekmiyor mu ?

anladığım kadarıyla soğutuc phantom spirit 120 se bende de 120 se argb modli var ve fanlardan biri ram tarafında öndeki fanlardan hava alıp soğutucu bloğa veriyo orta kısımdaki ise soğutucu bloktan alıp arka soğutucu bloğa alıyo egzoz fanı da arkadaki soğutucu bloktan alıp dışarı atıyo böyle olması gerekmiyor mu ?
thermalright assassin spirit 120 plus v2

Arkadaşlar sırayla paylaştım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

benım fan bundan değil ki thermalright assassin spirit 120 plus v2
egzoz fanına bakan fan doğru ama ön taraftaki yanlış öndekini çevir

thermalright assassin spirit 120 plus v2
fanlar aynı monte edilicek yani aynı yöne bakıcak

Evet, öyle olması gerekiyor. Görseldeki montaj da söylediğin gibi zaten. Fanın yaprak tasarımı ters diye açıkladım 3 mesajımda da, kafanızı karıştıran nokta fanın ters fan olması.

dediğiniz gibi yaptıgımda işlemci daha sıcak oldu onuda denedim rame yakın olan amblem gozukecek egzoz kısmı ters sekılde yaptıgımda yük altında 89 dereceyi gördü

fanlar aynı monte edilicek yani aynı yöne bakıcak
hocam o şekildeydi zaten ısınması fazla diye bu şekil yapınca 8-10 derece düştü bu işte bi terslik var işte onu anlamadım :D

dediğiniz gibi yaptıgımda işlemci daha sıcak oldu onuda denedim rame yakın olan amblem gozukecek egzoz kısmı ters sekılde yaptıgımda yük altında 89 dereceyi gördü
aslında bu montajın da zarar vereceğini düşünmüyorum ilk başta dediğim gibi hangisi ile daha iyi performans alıyor iseniz öyle kulanın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,910
Üyeler
183,359
Son üye
Sbnm
Geri