Yardım Gaming Kulaklık önerisi 3000tl bütçem var

AhmeTaha

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Gaming kulaklık önerilerine açığım 3000tl bütçe ayırdım kendimce
Aklımda olan 2 model var
•Razer blackshark V2
•Hyperx cloud 2
Bunlardan biri olursa hangisi daha iyi veya başka kulaklık fikri olan varsa yazsın
Kablolu kulaklık istiyorum.

Aklımda olan 2 model var
•Razer blackshark V2
•Hyperx cloud 2
Bunlardan biri olursa hangisi daha iyi veya başka kulaklık fikri olan varsa yazsın
hocam hazır itopyada indirim var biraz daha zorla bunu al hem corsair aşırı kaliteli hem de kablosuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablolu bi yerden sonra yoruyo özellikle neden kablolu?

hocam hazır itopyada indirim var biraz daha zorla bunu al hem corsair aşırı kaliteli hem de kablosuz

kablolu bi yerden sonra yoruyo özellikle neden kablolu?
Fps oyunlarinda Gecikme sorunları yaşayabilirim diye ve şarj olayi için kablolu düşünüyorum

Son düzenleme:
Aklımda olan 2 model var
•Razer blackshark V2
•Hyperx cloud 2
cloud 3 öneririm hemen tecrübelerimden bahsedeyim , driveri sıkıntılıydı kendi kendine mikrofonumun sesini kısıyordu bağırınca şu an çözüldü , deri pad çok terletmiyor fakat saçın uzun ise hatay çökeleği gibi kokmasına sebep oluyor , ve sesi %100 de iken şarkı dinlersen hoparlör gibi maşallah çok ses çıkarıyor.

Cloud 3 daha yeni farkları bilmiyorum
Onu biliyorum zaten:D

cloud 3 öneririm hemen tecrübelerimden bahsedeyim , driveri sıkıntılıydı kendi kendine mikrofonumun sesini kısıyordu bağırınca şu an çözüldü , deri pad çok terletmiyor fakat saçın uzun ise hatay çökeleği gibi kokmasına sebep oluyor , ve sesi %100 de iken şarkı dinlersen hoparlör gibi maşallah çok ses çıkarıyor.
Teşekkür ediyorum

Fps oyunlarinda Gecikme sorunları yaşayabilirim diye ve şarj olayi için kablolu düşünüyorum
hocam giriş seviye kulaklıklarda bile artık gecikme yok ve bu kulaklıkalrın şarjı günde 10 saat oyun oynamıyosan aralıksız 2 3 gün yeter min.

Wireless bunlar bluetooth değil.Adaptörü kasaya takıyorsun kullanıyorsun.Sarj olayı da her gün ortalama 5 6 saat otursan bile 3 4 günde sarj edersin.Eski kulaklıklarımdan bir tanesi güzel kulaklık bu fiyata wireless kalmadı.

Wireless bunlar bluetooth değil.Adaptörü kasaya takıyorsun kullanıyorsun.Sarj olayı da her gün ortalama 5 6 saat otursan bile 3 4 günde sarj edersin.Eski kulaklıklarımdan bir tanesi güzel kulaklık bu fiyata wireless kalmadı.
Anladim çok teşekkürler çok açıklayıcı oldu aklıma yattı gibi yüksek ihtimalle alicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,260
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri