Instagram Arama bugda (Kapandıgını bılıyorum)

Clayz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,278
Dostlar ınstanın kapandıgı an aramadaydık arkadasımla sesler bozulmaya basladı felan ama suan warp ya baska bır dns gıbı seylerle gırınce aramada hala aynı sorun var donuyo ve ses bozukluugu var nasıl cozebılırız baska bır uygulama aynı kalıteyı vermıyo dc vb

yine mi kapandı

chp bınasındakı olaylar yuzunden yavaslatıldı bazı kısıler vpn olmadan gıremıyor ben dahıl bazıları dırek gırıyor garıp tıktokta aynı sekılde
🥀

chp bınasındakı olaylar yuzunden yavaslatıldı bazı kısıler vpn olmadan gıremıyor ben dahıl bazıları dırek gırıyor garıp tıktokta aynı sekılde
Ben vpnsiz çok rahat reels seyredebiliyorum hocam bazı kişilerde problem var o zaman dediğiniz gibi

DNS değiştirmenizi tavsiye ederim.Cloudflare kullanıyorum ve ne zaman bant sınırlandırması yapsalar bile ben etkilenmiyorum.

Dostlar ınstanın kapandıgı an aramadaydık arkadasımla sesler bozulmaya basladı felan ama suan warp ya baska bır dns gıbı seylerle gırınce aramada hala aynı sorun var donuyo ve ses bozukluugu var nasıl cozebılırız baska bır uygulama aynı kalıteyı vermıyo dc vb
ne zaman kapandı
İnsta neden kapanmış
devletimizin ivşahları yayıldı bi zahmet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,680
Üyeler
184,202
Son üye
serddar