9070 xt furmark değerleri

5 dakika furmark testi sonucuna bakabilir misiniz hotspot harici sıkıntılı bi değer var mı
Ortalaması iyi duruyor hocam 80 derece. 100 derece pik yaptığında oluyor ve düşüyor demek ki.

5 dakika furmark testi sonucuna bakabilir misiniz hotspot harici sıkıntılı bi değer var mı
Hocam bir de superposition testi yapıp çekirdek ısının maks kaç çıktığına bakın ama kesinlikle normal değil.

hocam ekran kartımı kapalı kutu 3 gün önce taktım sürücüsünün güncel olmama ihtimalı var mı ?
Anakart değil hocam bu amd sayfasından sadece driver kurmanız lazım, o işlemi gerçekleştirdiniz mi? 35 derece farkı fazla. İade niye almayacaklarını düşünüyorsunuz?

hocam ekran kartımı kapalı kutu 3 gün önce taktım sürücüsünün güncel olmama ihtimalı var m
Yok driver ile alakası yok durumun. Termal yetersizliği var. Ortalama 80 olması makul ama 103 dereceye kadar çıkması sıkıntı olur bu kartta. İade değişim isteyin. Ürünün ısınma sorununu belirtin almak zorundalar. 3 günlük ürün böyle ısınmaz. Hotspot sensörü bozuk değilse eğer. Ama gigabyte çoğunlukla ısı sorunu yaşıyor zaten.

Yok driver ile alakası yok durumun. Termal yetersizliği var. Ortalama 80 olması makul ama 103 dereceye kadar çıkması sıkıntı olur bu kartta. İade değişim isteyin. Ürünün ısınma sorununu belirtin almak zorundalar. 3 günlük ürün böyle ısınmaz. Hotspot sensörü bozuk değilse eğer. Ama gigabyte çoğunlukla ısı sorunu yaşıyor zaten.
Anakart değil hocam bu amd sayfasından sadece driver kurmanız lazım, o işlemi gerçekleştirdiniz mi? 35 derece farkı fazla. İade niye almayacaklarını düşünüyorsunuz?
Hocam bir de superposition testi yapıp çekirdek ısının maks kaç çıktığına bakın ama kesinlikle normal değil.
hocam ekran kartını sök tak yaptım tam oturmamış gibi hissettiriyordu bugün tekrardan bir test yaptım 10 dk 2 k furmark testi sonuçlar nasıl sizce

Ekler

• 10 dk furmark.webp
    10 dk furmark.webp
    407.5 KB · Hit: 27
hocam ekran kartını sök tak yaptım tam oturmamış gibi hissettiriyordu bugün tekrardan bir test yaptım 10 dk 2 k furmark testi sonuçlar nasıl sizce
İyi değil hocam kesinlikle iade/değişim talep edin. Kendileri test edince zaten değişim kararı verirler. Hakem heyetine başvurursun gerekirse.

Normal değerler sıkıntı yok. Hotspot 105 i geçmediği sürece devamke.

gpu 67 hotspot 95 çıkmış son testte. fark önemli değil hotspot safe sıcaklığı 110 derece. 105 te bile sıkıntı olmaz.
3 gün sonra kartı hasar görürse masrafını üstelenecek misin?
Termal pedlerinde sıkıntı var kartın.

3 gün sonra kartı hasar görürse masrafını üstelenecek misin?
Termal pedlerinde sıkıntı var kartın.
Dostum yollasın servise geri döner AMD söylüyor bunu 110 dereceye kadar sıkıntı yok diyor. Zaten 95 derece çıkmış son testte pad yeni yeni oturuyor hiçbir şey olmaz yeni kart.

Geri