9070 xt furmark değerleri

prolet

80+
Reaksiyon skoru
12
arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 gün önce ince hesaptan gigabyte 9070 xt ekran kartlı bir sistem aldım

bugün furmark testi yaptım gpu hotspot derecesi biraz yüksek çıktı ne yapmalıyım sizce ?

Ekler

• 5906999622226790138.webp
    5906999622226790138.webp
    156.4 KB · Hit: 92
arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 gün önce ince hesaptan gigabyte 9070 xt ekran kartlı bir sistem aldım

bugün furmark testi yaptım gpu hotspot derecesi biraz yüksek çıktı ne yapmalıyım sizce ?
35 derece fark ideal değil kesinlikle.
İade alırlar mı verseniz?

yazdım bakalım yarın dönüş yaparlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hava soğutma var işlemcimde
65 derece çok normal ama hotspot sensör hatası değilse 35 derece fark çok fazla. Max 84-87 olmalıydı en fazla.

Dostum eğer Superposition testi sırasında HwInfo ile GPU bilgilerini paylaşırsan daha doğru yorum yapabilirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-09-08 224116.webp
    Ekran görüntüsü 2025-09-08 224116.webp
    85.3 KB · Hit: 37
peki hotspotun bu kadar yüksek olması sorun çıkarır mı ileride
Yeni bir kart için ideal değil. Performans kaybı yaşarsınız sınırlar kart kendini bir şekilde.

Dostum eğer Superposition testi sırasında HwInfo ile GPU bilgilerini paylaşırsan daha doğru yorum yapabilirim.
nasıl yapıcam hocam test sırasında hwinfoyu açamıyorum test otomatik kapanıyor

Yeni bir kart için ideal değil. Performans kaybı yaşarsınız sınırlar kart kendini bir şekilde.
iade kabul etmezler büyük ihtimalle napacam ben ya

nasıl yapıcam hocam test sırasında hwinfoyu açamıyorum test otomatik kapanıyor

iade kabul etmezler büyük ihtimalle napacam ben ya
Normal karşılarlar muhtemelen ama almazlarsa mecbur -%15 Güç verimliliği yaparsın performans kaybetmeden 314W'dan 270 civarlarına düşer. Hotspotta 85'lere kadar gerileyebilir tam yükte. İnşallah bir çözüm bulursun.

Problem var gibi hocam 100 olması fazla diye düşünüyorum

Problem var gibi hocam 100 olması fazla diye düşünüyorum
Normal karşılarlar muhtemelen ama almazlarsa mecbur -%15 Güç verimliliği yaparsın performans kaybetmeden 314W'dan 270 civarlarına düşer. Hotspotta 85'lere kadar gerileyebilir tam yükte. İnşallah bir çözüm bulursun.
5 dakika furmark testi sonucuna bakabilir misiniz hotspot harici sıkıntılı bi değer var mı

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    401.1 KB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,733
Üyeler
183,331
Son üye