soğutucunuz nedirarkadaşlar merhaba yaklaşık 3 gün önce ince hesaptan gigabyte 9070 xt ekran kartlı bir sistem aldım
bugün furmark testi yaptım gpu hotspot derecesi biraz yüksek çıktı ne yapmalıyım sizce ?
35 derece fark ideal değil kesinlikle.arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 gün önce ince hesaptan gigabyte 9070 xt ekran kartlı bir sistem aldım
bugün furmark testi yaptım gpu hotspot derecesi biraz yüksek çıktı ne yapmalıyım sizce ?
yazdım bakalım yarın dönüş yaparlar35 derece fark ideal değil kesinlikle.
İade alırlar mı verseniz?
hava soğutma var işlemcimdesoğutucunuz nedir
o işlemciye en az 280mm radyatör lazım hava yetmez ona :/yazdım bakalım yarın dönüş yaparlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hava soğutma var işlemcimde
65 derece çok normal ama hotspot sensör hatası değilse 35 derece fark çok fazla. Max 84-87 olmalıydı en fazla.yazdım bakalım yarın dönüş yaparlar
hava soğutma var işlemcimde
peki hotspotun bu kadar yüksek olması sorun çıkarır mı ileride65 derece çok normal ama hotspot sensör hatası değilse 35 derece fark çok fazla. Max 84-87 olmalıydı en fazla.
Yeni bir kart için ideal değil. Performans kaybı yaşarsınız sınırlar kart kendini bir şekilde.peki hotspotun bu kadar yüksek olması sorun çıkarır mı ileride
nasıl yapıcam hocam test sırasında hwinfoyu açamıyorum test otomatik kapanıyorDostum eğer Superposition testi sırasında HwInfo ile GPU bilgilerini paylaşırsan daha doğru yorum yapabilirim.
iade kabul etmezler büyük ihtimalle napacam ben yaYeni bir kart için ideal değil. Performans kaybı yaşarsınız sınırlar kart kendini bir şekilde.
Normal karşılarlar muhtemelen ama almazlarsa mecbur -%15 Güç verimliliği yaparsın performans kaybetmeden 314W'dan 270 civarlarına düşer. Hotspotta 85'lere kadar gerileyebilir tam yükte. İnşallah bir çözüm bulursun.nasıl yapıcam hocam test sırasında hwinfoyu açamıyorum test otomatik kapanıyor
iade kabul etmezler büyük ihtimalle napacam ben ya
Problem var gibi hocam 100 olması fazla diye düşünüyorumarkadaşlar merhaba yaklaşık 3 gün önce ince hesaptan gigabyte 9070 xt ekran kartlı bir sistem aldım
Dostum eğer Superposition testi sırasında HwInfo ile GPU bilgilerini paylaşırsan daha doğru yorum yapabilirim.
Problem var gibi hocam 100 olması fazla diye düşünüyorum
5 dakika furmark testi sonucuna bakabilir misiniz hotspot harici sıkıntılı bi değer var mıNormal karşılarlar muhtemelen ama almazlarsa mecbur -%15 Güç verimliliği yaparsın performans kaybetmeden 314W'dan 270 civarlarına düşer. Hotspotta 85'lere kadar gerileyebilir tam yükte. İnşallah bir çözüm bulursun.