1.5 M Aile Araba Önerisi

Dediğim araçlar da şuana kadar öyle bir olay yaşanmadı.

Bu attığımı marka fanatikliği olarak düşünme. Porschesi, mercedesi, bmwsi bütün elektrikli araçlarda bu risk var. Dediğim gibi oran düşük ama yine de yok değil. Beni korkutur.

2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
hasar kaydı ve tramer olmasın
Cok fazla sanayi ile uğraşmim aile arabası olsun i dizel benzin vs fark etmez onerilerinizi bekliyorum kücük hasar kaydı vardır sıkıntı olmaz
Skoda Superb 2015-16 kasalara bakabilirsin.
80.000 KM 1.250 ye sattık 3.5-4 ay önce gene benzer fiyatlara temiz bakımlı bulunuyor. Geniş aile arabası ve konforlu.

dirket model olarak yazarsanız daha iyi olur çünkü hiç anlamıyorum bu işlerden
Toyota Corolla, Honda Civic, Crv, Chr, Yaris Cross. İlanlarda kaybolup bütçene uygun olanı bulmn gerekiyor. Corolaların yüksek model düşük kmlileri bu fiyatlara bulunabiliyor.

2015 model ve üstü
Büyük araba olsun
hasar kaydı ve tramer olmasın
Cok fazla sanayi ile uğraşmim aile arabası olsun i dizel benzin vs fark etmez onerilerinizi bekliyorum kücük hasar kaydı vardır sıkıntı olmaz
2017
oldukça büyük aile arabası
İlanda yazılmamış arayıp öğrenilebilir
yıllık bakım haricinde sanayiye gitmezsin
Km biraz yüksek

Adrese teslim ilan.

Skoda Superb 2015-16 kasalara bakabilirsin.
80.000 KM 1.250 ye sattık 3.5-4 ay önce gene benzer fiyatlara temiz bakımlı bulunuyor. Geniş aile arabası ve konforlu.
SuperB in yaşı çok olur vs dersen de gene benzer ölçülerde aynı donanımlı Octavia da çok güzel araba. Daha yaşı küçük kmsi az araba rahat çıkar. Donanımı da artar.

Yeni cıkıcak bir arabaya 1.5mn para baglamak riski bana mantıklı gelmiyor zamanında Togg dan cok magdur olan insan gördük yenisindede sorun cıkmayacagı ne mechul bence araba cıkıp bir süre yollarda görüldükten sonra alınması daha dogru.

BYD'ye gelecek olursak alt takım olarak sase olarak rezalet bir arac kos koca arabada incecik bir alt takım var Toyota yetkili servisinde calıstım bir süre 6500 km'de BYD ye motor yaptıgımızı biliyorum,Aks kolu kırılıp gelen bir sürü BYD vardı.Kapıya koyulmayacak bir arac.
Aks kırmak öyle kolay değil direkt kasise vuran bilinçsiz bir kullanıcıdır.

büyük olsunda hocam doblo kadar değil 4 kişilik bi aileye yetsin yeter
Saydıgım arabalara göz at derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aks kırmak öyle kolay değil direkt kasise vuran bilinçsiz bir kullanıcıdır.
Evet ask kırmak öyle kolay degil fakat 20 30 yasındaki arabalar 3. 4. sahiplerinde gezerken dagından sehirine köyünden yaylasına vs giderken bu aksları kırılmıyorda daha sıfır Byd aks kırıyor bu normalmi sence

Her geçen gün elektrikli araç sayısı artıyor ve dizel ve benzin fiyatları yanına yaklaşılmayacak seviyede artıyor o yüzden benzinli ve dizel araçların fiyatlarını aşağı çekeceğine eminim.

Saydıgım arabalara göz at derim

Evet ask kırmak öyle kolay degil fakat 20 30 yasındaki arabalar 3. 4. sahiplerinde gezerken dagından sehirine köyünden yaylasına vs giderken bu aksları kırılmıyorda daha sıfır Byd aks kırıyor bu normalmi sence
Çünkü 20-30 yaşında ki aracın torku o kasise vuracak kadar yeterli değil ve araca bir şey olur diye temkinli davranıyor. Fakat elektikli araçlar da ufacık dokunmada direkt güç geliyor eğer o güç tepkisine alışkın birisi değilse kaldırıma hızlıca vurup aks kırabilir.

Çünkü 20-30 yaşında ki aracın torku o kasise vuracak kadar yeterli değil ve araca bir şey olur diye temkinli davranıyor. Fakat elektikli araçlar da ufacık dokunmada direkt güç geliyor eğer o güç tepkisine alışkın birisi değilse kaldırıma hızlıca vurup aks kırabilir.
1 yıl kadar 2009 Model Caddy sürdüm ön iki coil kafası komple yerdeydi o arabayla fark etmeden hızlı girdigim kasislerde oldu kacamadıgım cukurlarda oldu fakat ne direksiyon kutusunu dagıttı nede aks kırdı.
Seri araba süren birisi olarak ister istemez sert olarak girdigim kasisler cukurlar bi hayli fazla aktif olarak Megane 2 Focus 2011 ve Ford Transit 2017 kullanıyorum hic birinde ön takım ve aks olarak bir sorun yasamadım.

Byd'nin sahibi gayet nazikce ve yüksek olmayan bir kaldırıma yavas yavas cıkarken aksın kırıldıgını belirtmisti bilgin olsun ekstra olarak diger aks kırma ile gelenler kasise hızlı girmek ve cukura düsmek bir araba bunlarla aks kırmamalı.

1 yıl kadar 2009 Model Caddy sürdüm ön iki coil kafası komple yerdeydi o arabayla fark etmeden hızlı girdigim kasislerde oldu kacamadıgım cukurlarda oldu fakat ne direksiyon kutusunu dagıttı nede aks kırdı.
Seri araba süren birisi olarak ister istemez sert olarak girdigim kasisler cukurlar bi hayli fazla aktif olarak Megane 2 Focus 2011 ve Ford Transit 2017 kullanıyorum hic birinde ön takım ve aks olarak bir sorun yasamadım.

Byd'nin sahibi gayet nazikce ve yüksek olmayan bir kaldırıma yavas yavas cıkarken aksın kırıldıgını belirtmisti bilgin olsun ekstra olarak diger aks kırma ile gelenler kasise hızlı girmek ve cukura düsmek bir araba bunlarla aks kırmamalı.
YD bedava fiyata satılan araçları biz pahalı alıp sonra ay şunun şurası şöyle bunun burası böyle diye ağlıyorsak bu markanın kötü olduğu anlamına gelmiyor adamlar kar marjından kısarak araç çıkarıyorlar. Ucuz parça kullandıysa sebebi ucuz araç çıkarmak.

Tesla da bile batarya teknolojisine o kadar yatırım yapılıyor ona rağmen yanma sorunları baş gösterdi o kadar güvendikleri oto pilot da kaç kere kaza oldu ama normal bir araç da bile bunlar olabiliyor yapabileceğimiz bir şey yok.

Geri