IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Çöpler gelmiş

Bu arada lansmanın yıldızı Airpods Pro 3'dü Pro 2'yi güncelde alanlara geçmiş olsun

11'i teknosaya vs versem 70 civarına 17 almak mı 50 civarına 16 almak mı? Bence 16 yeterli gibi duruyor şu anlık.

Ön sipariş tarihini iple çekiyorum, şahsen yeni tasarımı beğendim, 2 telefon kullanmak beni yoruyordu ikisini de elden çıkarıp 1 tane tr cihazından devam edeceğim. Fiyat tuzlu ama şaşırmıyoruz artık, geçen sene de aynı muhabbetler zaten.

her sene 1 özellik getirme işi
o değil de mba m4 almıştım seneye m5 lisi 120hz olursa söverim

Çok iyi fiyat. pahalı değil, siz fakirsiniz
Türkiye fiyatları gayette pahalı Apple ile alakası yok bunun ama siz aşağılık kompleksinizi aşamıyorsunuz 4000 dolar bir telefon için dünyanın her yerinde pahalı Amerikalı içinde Avrupalı içinde, sen eziksin.

Ön sipariş tarihini iple çekiyorum, şahsen yeni tasarımı beğendim, 2 telefon kullanmak beni yoruyordu ikisini de elden çıkarıp 1 tane tr cihazından devam edeceğim. Fiyat tuzlu ama şaşırmıyoruz artık, geçen sene de aynı muhabbetler zaten.
Bende düz 16'dan geçmeyi düşünüyorum ama seneye ABD'ye gidicem bu yüzden imei kaydının bir önemi yok yurtdışı cihaz alıp icloud* yansıtmayla kullansam çok dert yaşar mıyım sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her sene 1 özellik getirme işi
o değil de mba m4 almıştım seneye m5 lisi 120hz olursa söverim
Çizgimiz şudur vallahi o kadar bekledim m5 120 olursa Apple Store'un camları indiririm

Türkiye fiyatları gayette pahalı Apple ile alakası yok bunun ama siz aşağılık kompleksinizi aşamıyorsunuz 4000 dolar bir telefon için dünyanın her yerinde pahalı Amerikalı içinde Avrupalı içinde, sen eziksin.

Bende düz 16'dan geçmeyi düşünüyorum ama seneye ABD'ye gidicem bu yüzden imei kaydının bir önemi yok yurtdışı cihaz alıp imei yansıtmayla kullansam çok dert yaşar mıyım sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çizgimiz şudur vallahi o kadar bekledim m5 120 olursa Apple Store'un camları indiririm
Apple niye böyle yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri