IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

Getirecek bir şey kalmadı telefonlara daha büyük kamera daha büyük ekran daha büyük batarya artık teknolojik cihazlar doyum noktasına erişti şu anda iPhone 13'de Samsung S21'de kullanım için gayet yeterli cihazlarken her sene yeni yeni modeller çıktığından artık gereksiz gelmeye başladı tüm markalar yerinde sayıyor
Doğru

Niyeyse sevmedim, 120hz dışında 16 dan farkı yok neredeyse. Apple her sene aynı şeyleri ısıtıp önümüze veriyor. Şuanda 13 kullanıyorum ve param olsa dahi 17 almayı düşünmem. Biri 34₺ diğeri 78₺ ve aradaki 44₺ farka asla değmiyor makas nedense çok açık. Bugün 120hz haricinde 13 ile 17 yan yana koyulsa performans açısından günlük kullanım ve oyunlarda çok ama çok ufak farklar göze gelecektir. Bence 15 veya 16 pro daha tercih edilebilir bir tercih.
Gecen sene 120 Hz ekran diye tutturdunuz Apple koydu önünüze şimdide onu beğenmiyorsunuz

Çok sormuşsunuz ben almıyacağım malümatınız olsun

İos 26 ne zaman geliyor indiremiyor muyuz yurt dışında millet indiriyor

16 pro alınır bence 17 yerine bu paralar düz seri için çok fazla
Düz 17 bu sene gayet iyi olmuş bence, gerek şarj hızı gerek ekranıyla geçen senenin prolarından farksız belki daha bile iyi. Baz 16 pro 128 fiyatından daha ucuza 17nin 256sını alabiliyorsun o da apple sitesindeki hali, pazaryerlerinde 3-5bin daha düşük olsa mis gibi telefon.

Geçen yıl 16 çıkarken yok 60 hz kalmadı hep aynı tasarım dediniz bu yıl verdi 120 Hz i simdi ne bekliyorsunuz Samsung s24 ile s25 arasında ne fark var
Herkes telefonunu zaten şarjı bitmesin diye sarı modda kullanıyor 120hz olduğunu sanıyorlar o ekranın ekran süresinin %95i yt insta tt 60hzden ötesini halen kullanmıyorlar 2 dk ana ekran kaydırıcam diye tripleniyorlar (gamerlar hariç)

ulan bu nasıl bir yorum 1 tane kendimize 3 tane devlete alıyoruz bizim fakrilik ile ne ilgisi var :p
adam 4000 dolara telefon almanın pahalı olduğunu savunmamızı fakirliğe bağlıyor gidip bu sene pro ya da promax alıcam ama 4000 doları makul bulmak kerizlik

Geri