IPhone 17 serisi Tanıtıldı!

100.000 lira demek :D Kendi dolandırıcım var teşekkürler :kekw:

hocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.
reis telefon için neden kendini sıkıntıya sokacaksın bu paraları vermek bana mantıksız geliyor

hocam bişey sormak istiyorum 17 yi almak için acele etmemiz gerekir mi şu anda bu telefonu karşılayabilmek için dişimi sıkmak gerekiyor fakat bir şekilde karşılıyabilirim ama 5 6 ay sonra daha rahat olucaktır benim için fiyatı nasıl olur bi bilen varsa bana fikir verirse çok seviniri. Artar azalır şeklinde.
tam s25 düz model ayarında kamerası biraz daha iyi bir cihaz ama 2 katı fiyatı var nerdeyse sen bilirsin

11'i teknosaya vs versem 70 civarına 17 almak mı 50 civarına 16 almak mı? Bence 16 yeterli gibi duruyor şu anlık.
16 gayet temiz cihaz apple son 2 senedir düz modelleri çok iyi çıkarıyor bence iş görecektir

yalan söylemicem objektif bir biçimde gerçekten çok iyi olmuş düz serisi ama böyle oluncada proların pek bi anlamı kalmamış bu yönden kötü olmuş fiyat olarak çok yüksek kalıyor yani günümüzde en fp telefonlardan olan s24 fe den 3 tane alabilirsiniz ve kendinize eşinize hatta çocuğunuza bile verebilirsiniz premium seviye bir telefonu ki bunlarııda geçtim s25 ultradan daha pahalı telefon ya düz modeli birde
ultra hala pro maxla yarışabilir kamerada astronomik boyutta farklar yoktur bence

Benim bir telefona vereceğim maksimıum miktar 12 bin TL falan. Fazlası fazla.

60 hz olması bi soru işareti bırakıyor fakat
ama fiyat farkıda ayrı
17nin olayı zaten 120 hz olması bir 6 yıl daha 60 hz kullanılmaz artık

Oyun oynamayan bir insan için 60hz kullanmanın hiçbir önemi yok hiçbir fark hissedilmiyor. İnsanlar Instagramdan Tiktoktan reels kaydırıp Youtubedan video izliyorlar genel olarak bunların hiçbiri 120hz desteklemiyor dizi film izlesen 24 hz ana ekran kaydırırken daha akıcı gözükmesi için o kadar fiyat farkı verilmez

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet
Geri