❌İndirim Bitti! 1.150₺ Gamepower Aero Ultra (Kablosuz/ Bluetooth/2.4G) gaming oyuncu Kulaklık

ses.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Satın aldım. 2. günüm bugün kullanıyorum. Bazı arkadaşlar tabii ki başka kulaklıklarla kıyaslama yaparak dezavantajlarından bahsediyor. Evet kulaklık harikalar yaratmıyor ama 1200 tl bandında kablosuz bu kadar parasının hakkını verecek bir kulaklık ararsanız eğer bulamazsınız nitekim indirim bitti tekrardan 2400 bandına çıktı kulaklık bu fiyata alınır mı emin değilim. fakat ben 1200 tl yi bu kadar hak eden başka bir kablosuz kulaklığın ancak fırsat ürünü olarak bulunabileceğini düşünmekteyim. Alıp henüz eline ulaşmamız arkadaşlarım varsa içleri rahat olsun gayet rahat hafif ve mikrofon kalitesi kesinlikle bu fiyat bandında fazlasıyla kabul edilebilir bir seviyede. Foruma saygılar sevgiler...

Satın aldım. 2. günüm bugün kullanıyorum. Bazı arkadaşlar tabii ki başka kulaklıklarla kıyaslama yaparak dezavantajlarından bahsediyor. Evet kulaklık harikalar yaratmıyor ama 1200 tl bandında kablosuz bu kadar parasının hakkını verecek bir kulaklık ararsanız eğer bulamazsınız nitekim indirim bitti tekrardan 2400 bandına çıktı kulaklık bu fiyata alınır mı emin değilim. fakat ben 1200 tl yi bu kadar hak eden başka bir kablosuz kulaklığın ancak fırsat ürünü olarak bulunabileceğini düşünmekteyim. Alıp henüz eline ulaşmamız arkadaşlarım varsa içleri rahat olsun gayet rahat hafif ve mikrofon kalitesi kesinlikle bu fiyat bandında fazlasıyla kabul edilebilir bir seviyede. Foruma saygılar sevgiler...
Fuxi h7 den mikrofonu kötü olması üzdü onun haricinde deiğin gibi o fiyata bulunmaz nimet geçen fuxi h7 999₺ di ama😀

durun kendi kendimi düzeltme geldi...

windowsta ekolayzer apo ve ona bağımlı peace grafik arayüzünü kurdum
sadece hp x 1000 ve corsair kulaklıkların in kendi arayüzündeki ekolayzera benzer bir ayar yaptım bass gain i arttırdım tizleri midleri ayarladım

kulaklık kuyudan çıktı

... ancak bunun ne kendi yazılımı var ne de sıradan kullanıcı apo yu peace i falan kurup ayarlayamaz.. bluetooth zaten değişmez

şu an müzik dinliyorum corsair ile karşılaştırıyorum neredeyse aynı ses. corsair zamanın en pahalı kulaklığıdır şu an şarj tutmuyor.

kendiniz uğraşırsanız müzik dinlenebilir bir şeye dönüştü

kutudan çıktığı hali çöp

+ olarak bunun maksimum sesi bir 2.4 bağlantıya göre çok ama çok yüksek
yardımcı olabilir misin ne yüklemem gerekiyor pek bilgim yok ses ayarı konusunda ve şu an hala memnun musun seslerden

yardımcı olabilir misin ne yüklemem gerekiyor pek bilgim yok ses ayarı konusunda ve şu an hala memnun musun seslerden
Kulaklığı bir haftadır falan kullanıyorum. Ben de senin gibi bilmiyordum ses ayarı yapmayı, FxSound yükledim biraz kurcaladım şu an memnunum seslerden hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri