Çözüldü✓ Intel ekran kartları ne durumda?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
En son sıkıntılı durumdaydılar. 5-6 bin aralığına a750 ler var 3060 dengi falandı. 1 yıl garantili ürünler bulunuyor.

12 ye falan da tepe model kartlar alınıyor hem 12 gb hem sıfır daha nolsun. 4060-70 dengiydi yanlış değilsem.

Yazılımı vs nasıl kaç w çeker vs vs. Kullanan da varsa yorumlarsa mutlu olurum.

Ben hep sorunlu olduğunu okudum, fakat forumda bir arkadaş babası çıkartmış gibi savunmuştu. Umarım görür konunu. Minecraft gibi fazla pc yi yormayan oyunlarda sıkıntı çıkartmıyormuş.

En son sıkıntılı durumdaydılar. 5-6 bin aralığına a750 ler var 3060 dengi falandı. 1 yıl garantili ürünler bulunuyor.

12 ye falan da tepe model kartlar alınıyor hem 12 gb hem sıfır daha nolsun. 4060-70 dengiydi yanlış değilsem.

Yazılımı vs nasıl kaç w çeker vs vs. Kullanan da varsa yorumlarsa mutlu olurum.
arc b580 kullanıyodum. başta baya da mutluydum 4060ti 16gb rx 7700xt ile aynı performansları veriyodu ama çoğu oyunda sorun yaşadım. mesela valorantta çökme sorunu. rust da fps kaybı ve çökme sorunu. youtube izlerken bile ekran donup kalıyodu pcyi baştan başlatmam gerekiyodu. iade ettim ve 7700xt ye geçtim. 1080p de garip bi şekilde geride kalırken 2k da saydığım kartlardan daha iyi performans veriyodu ama 7700xt ile sorun yaşamıyorum 2k da biraz daha geride kalmak sorun değil bence

arc b580 kullanıyodum. başta baya da mutluydum 4060ti 16gb rx 7700xt ile aynı performansları veriyodu ama çoğu oyunda sorun yaşadım. mesela valorantta çökme sorunu. rust da fps kaybı ve çökme sorunu. youtube izlerken bile ekran donup kalıyodu pcyi baştan başlatmam gerekiyodu. iade ettim ve 7700xt ye geçtim. 1080p de garip bi şekilde geride kalırken 2k da saydığım kartlardan daha iyi performans veriyodu ama 7700xt ile sorun yaşamıyorum 2k da biraz daha geride kalmak sorun değil bence
Bende de b580 var senin sorunun PC diğer bileşenler ile alakalı olmasın. Ne a serisinde ne de b580de 1 kere olsun driver çökmedi.
Rx7700xt çöktü ama 😀

Bende de b580 var senin sorunun PC diğer bileşenler ile alakalı olmasın. Ne a serisinde ne de b580de 1 kere olsun driver çökmedi.
Rx7700xt çöktü ama 😀
b580 ilk çıktığında aldım ondan olabilir ama belirli oyunlarda sürekli sorun yaşıyodum. ekran kartını değişince sorun da düzeldi. driver kurmadan oyunda daha fazla fps alıyodum öyle düşün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bide intel batışta işlemciler rezalet ceo suyla ilgili sorun yaşıyo. ekran kartlarına da uzun süredir doğru düzgün driver güncellemesi vermiyomuş ses soluk kesilmiş diye duydum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,693
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri