🔴 AMD Adrenalin 25.9.1 Sürücü Yayınlandı 🔴

3 yıla yakındır rx6600 kullanıyor hiç sorun yaşamadım ama yaşayan sayısı da çok fazla bir sonraki kartımı nvidia tarafından alacağım amd işlemci yapmalı ekran kartında bildiğin zar atıyoruz bir ürün alırken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 yıla yakındır rx6600 kullanıyor hiç sorun yaşamadım ama yaşayan sayısı da çok fazla bir sonraki kartımı nvidia tarafından alacağım amd işlemci yapmalı ekran kartında bildiğin zar atıyoruz bir ürün alırken
bunu amd kötülemek için yapmıyorum aktif amd kullanıcısıyım ama ekran kartı piyasasında nvidia nın çok daha güvenilir olduğunu kabul etmek lazım kas gücüdür o dur bu dur dan daha önemli olan şey güven faktörüdür.

bunlar sadece ekran kartı için mi yoksa işlemci için gelen bir şey var mı

umarım oyundayken şu anlık görüntü gitmesi ekran kararması düzeltilmiştir.

Nvidia'cılar burada konuşmak yerine gidin 10 fazla verin daha az saf kas gücü alın hadin
rtx 3090 ti kullanıyorum gayette kaslı bir kart

• Radeon™ RX serisi GPU kullanırken ekran kartınız çökebilir. Normal bir durumdur. Olursa şu adımları uygulayınız;
1) bilgisayar ekran kartı çöküşü
2) Yeniden başlatın.
3) Bir daha gerçekleşirse önceki adım yeniden deneyiniz.
😂🤣

Neyse şaka maka, umarım düzelir.

• Radeon™ RX serisi GPU kullanırken ekran kartınız çökebilir. Normal bir durumdur. Olursa şu adımları uygulayınız;
1) bilgisayar ekran kartı çöküşü
2) Yeniden başlatın.
3) Bir daha gerçekleşirse önceki adım yeniden deneyiniz.
😂🤣

Neyse şaka maka, umarım düzelir.
Watmann işte, hala çözülmediğini belirtiyor AMD, sen ironi yapmışşın ama doğru maddelerde eksik bu yazı :D

bunu amd kötülemek için yapmıyorum aktif amd kullanıcısıyım ama ekran kartı piyasasında nvidia nın çok daha güvenilir olduğunu kabul etmek lazım kas gücüdür o dur bu dur dan daha önemli olan şey güven faktörüdür.
Bende ilk defa AMD serisine 6700XT ile geçtim, 3 seneyi devirdi ve dediğin gibi bana da sorun yaşatmadı. İlk aldığım zamanlar 2-3 kere oyunlarda 40-45 sn'lik siyah ekran hatası vardı ama nazar değmesin o dönemden beri hiç sorun yaşamadım (delirtecek tarzda) illa hatırlamadığım 1-2 kapanma, çökme vardır. Ben 3070 - 3070 Ti'a göre F/P olduğu için tercih etmek zorunda kalmıştım ve tamamiyle verdiğim parayı haketti :)

nvidia driverları şuan daha sorunlu ama halen amd de yeni kartlarda watmann hatası olduğu sananlar var :kekw:
Neye göre söylüyorsun bu yorumu? açık sorunları takip ediyorum nvidia forumunda 3 tanesi bilinen sorun diğerleri kullanıcının kişisel hatası olarak görülüyor. Watmann kişisel sorun değil global bir sorun.

NVIDIA nin bilinen en büyük sorunu siyah ekran şu anda onuda 577.00 sürücüsünde çözdüğünü belirttiler. Herkesin kişisel sürücü problemi olabilir benimde var ama bu tüm dünyadaki herkesin aynı anda o sorunu yaşayacağı anlamına gelmiyor bunu ayırt etmeniz lazım.
Watmann'ı tüm AMD kullanıcıları yiyebilir çünkü global bir sorun, ama siyah ekranı herkes yemez çünkü parça bazlı bir sorun mesela monitör sertifikası bile önemli siyah ekran sorununda. Bazı monitörler ve yeni çıkan monitörler driver tarafından tanınmıyor birsürü açıklama yapıldı bununla ilgili, siyah ekranı eski monitörler çok nadir yiyor çünkü yıllarca piyasada driverleri güncel.

Neye göre söylüyorsun bu yorumu? açık sorunları takip ediyorum nvidia forumunda 3 tanesi bilinen sorun diğerleri kullanıcının kişisel hatası olarak görülüyor. Watmann kişisel sorun değil global bir sorun.

NVIDIA nin bilinen en büyük sorunu siyah ekran şu anda onuda 577.00 sürücüsünde çözdüğünü belirttiler. Herkesin kişisel sürücü problemi olabilir benimde var ama bu tüm dünyadaki herkesin aynı anda o sorunu yaşayacağı anlamına gelmiyor bunu ayırt etmeniz lazım.
Watmann'ı tüm AMD kullanıcıları yiyebilir çünkü global bir sorun, ama siyah ekranı herkes yemez çünkü parça bazlı bir sorun mesela monitör sertifikası bile önemli siyah ekran sorununda.
AMD yeni kartlarda watmann hatası yaşayan yok bu veriye göre söylüyorum eski kartlarda halen yaşayan vardır o ayrı ve yanlıştı düzeltmediler.
RX 9070 kullanıyorum ve şu ana kadar 1-2 optimizasyon sorunu hariç watmann vb hiçbir sorun yaşamadım. Ek olarak AMD'nin driverlarını övmüyorum Nvidia şuan çok kötü driver konusunda

Redditte açılan nvidia sorun konularında ki artış konularını hiç görmedin sanırım herkes oyunlarda çökmeden şikayetçi kardeşimin 3070ti ekran kartı var 6 aydır sürekli çöküyor önceden sorunu yoktu en sorunsuz 3xxx serisi bile sorunlu şuan nvidia da

Örnek;

1757508071130.webp

ben hiç anlamadım arkadaşımda 580 vardı sorunlarıyla meşhur olan hiç bir şey olmadı hd 5450 kullandım bir şey olmadı 590 kullandım bir şey olmadı şanslıyım herhalde

AMD yeni kartlarda watmann hatası yaşayan yok bu veriye göre söylüyorum eski kartlarda halen yaşayan vardır o ayrı ve yanlıştı düzeltmediler.

Redditte açılan nvidia sorun konularında ki artış konularını hiç görmedin sanırım herkes oyunlarda çökmeden şikayetçi kardeşimin 3070ti ekran kartı var 6 aydır sürekli çöküyor önceden sorunu yoktu en sorunsuz 3xxx serisi bile sorunlu şuan nvidia da
Kankam farkındayım bende, arkadaşının oyunu çökmesi global sorun değil onu demek istiyorum. Mesela cyberpunk 2077 photo mode Path RT açınca sürücü yüzünden herkesin oyunu çöküyordu ve global bir sorun oldu 1 ayda çözdüler, ama senin arkadaşının çöken oyunu benim pc de çökmeyebilir bunu demek istiyorum, o yüzden ikiye ayırdılar bilinen sorunlar sayıya göre ayarlanıyor şuan siyah ekran sorunu moda olmuştu 5 ay çözemedi NVIDIA

AMD 9070XT watmann hatası yok demişşin ben geçen forumda gördüm konu açan mavi forumdada gördüm, kötülemek için demiyorum 9070XT yi severim ama Watmann hatası hala çözülmedi. Çünkü sadece driver bazlı bir sorun değil Ram ve PSU bile çökertebiliyormuş 9070XT alırsın ama Gamepower PSU kullanırsan kart yine çöker.

Geri