M.2 SSDM Arızalı mı?

Kral boşta 50 dereceyse yükte zaten hız düşer

Isınıyor ssd soğutman gerekiyor.

Anakart güzel.
ne önerirsiniz peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soğutucular çok mu pahalı ya soğutucuya ekstra çok pahalı ise para vermemem ki, takımı zor mu?
600-1k civarılar. Pek pahalı değil çok ucuz da değil. Sıcaklıktansa çözer, ssdlerin sıcaklıkları kasa içi hava akışına bağlı oluyor.

Kral boşta 50 dereceyse yükte zaten hız düşer
ekstra olarak zaten oyunlar da bir problem yapmıyor, sadece Bilgisayar da google wp web açarken hem geç açılıyor hem de ara ara donuyor sonra kendine geliyor.

Anakart güzel.

600-1k civarılar. Pek pahalı değil çok ucuz da değil. Sıcaklıktansa çözer, ssdlerin sıcaklıkları kasa içi hava akışına bağlı oluyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5496...-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/ kasam bu.

İlk öneriyi de ben yapayım;
Peki sıcaklıktan olduğuna %100 emin miyiz?

ne önerirsiniz peki

Soğutucular çok mu pahalı ya soğutucuya ekstra çok pahalı ise para vermemem ki, takımı zor mu?
Şöyle bir şey işini görür

Ekler

• 17575275857928302569712581366835.webp
    17575275857928302569712581366835.webp
    268.8 KB · Hit: 17
Şahsen bir deneyim olmadı hocam, anakartların ssd heatsinkleri var, daha harici bir şey kullanmadım, Artic böyle soğutma işlerinde güvenilir olduğu için önerdim.

ekstra olarak zaten oyunlar da bir problem yapmıyor, sadece Bilgisayar da google wp web açarken hem geç açılıyor hem de ara ara donuyor sonra kendine geliyor.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5496...-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/ kasam bu.
Yani kasa full tower, fanlar doğru takılıysa sorun olmamalı, 50 derece throttle yapmaması lazım. En kötü ilk cycle da yüksek vermeli sonra gittikçe hızı düşebilir bu da normal.

Şahsen bir deneyim olmadı hocam, anakartların ssd heatsinkleri var, daha harici bir şey kullanmadım, Artic böyle soğutma işlerinde güvenilir olduğu için önerdim.

Yani kasa full tower, fanlar doğru takılıysa sorun olmamalı, 50 derece throttle yapmaması lazım. En kötü ilk cycle da yüksek vermeli sonra gittikçe hızı düşebilir bu da normal.
Fanlar doğru takılı hocam, yani hava akışında sorun yok diye düşünüyorum, olsa işlemciye de yansır ekran kartına da. Problem ssde mi o zaman gaming gen tr ile iletişme mi geçmem lazım?

Çipin kalitesi, yongaları, kontrolcü bunlar önemli. Zaten lite yazıyorsa bı yerden kismislardir. Win 11 ise 3878 güncellemeyi kaldırın

windows 11'de o güncellemeyi nasıl göreceğim ve kaldıracağım?
Update/ güncelleme geçmişi/ güncelleme kaldır/ kp ile başlayıp 3878 ile biten varsa kaldırın yoksa yüklü değildir sıcaklık tandır o zaman soğutucu şart yada başka model ssd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,367
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri