RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,845
Kral boşta 50 dereceyse yükte zaten hız düşer
ne önerirsiniz pekiKral boşta 50 dereceyse yükte zaten hız düşer
Soğutucular çok mu pahalı ya soğutucuya ekstra çok pahalı ise para vermemem ki, takımı zor mu?Isınıyor ssd soğutman gerekiyor.
600-1k civarılar. Pek pahalı değil çok ucuz da değil. Sıcaklıktansa çözer, ssdlerin sıcaklıkları kasa içi hava akışına bağlı oluyor.ne önerirsiniz peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutucular çok mu pahalı ya soğutucuya ekstra çok pahalı ise para vermemem ki, takımı zor mu?
ekstra olarak zaten oyunlar da bir problem yapmıyor, sadece Bilgisayar da google wp web açarken hem geç açılıyor hem de ara ara donuyor sonra kendine geliyor.Kral boşta 50 dereceyse yükte zaten hız düşer
https://www.gaming.gen.tr/urun/5496...-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/ kasam bu.Anakart güzel.
600-1k civarılar. Pek pahalı değil çok ucuz da değil. Sıcaklıktansa çözer, ssdlerin sıcaklıkları kasa içi hava akışına bağlı oluyor.
Peki sıcaklıktan olduğuna %100 emin miyiz?İlk öneriyi de ben yapayım;
Arctic M2 Pro (Black) M.2 SSD Heatsink, Tek veya Çift Yön Desteği (Thermal Pad Dahil)
Arctic M2 Pro (Black) M.2 SSD Heatsink, Tek veya Çift Yön Desteği (Thermal Pad Dahil)www.jumbum.com.tr
Arctic M2 Pro (Silver) M.2 SSD Heatsink, Tek veya Çift Yön Desteği (Thermal Pad Dahil)
Arctic M2 Pro (Silver) M.2 SSD Heatsink, Tek veya Çift Yön Desteği (Thermal Pad Dahil)www.jumbum.com.tr
Şöyle bir şey işini görürne önerirsiniz peki
Soğutucular çok mu pahalı ya soğutucuya ekstra çok pahalı ise para vermemem ki, takımı zor mu?
Yani kasa full tower, fanlar doğru takılıysa sorun olmamalı, 50 derece throttle yapmaması lazım. En kötü ilk cycle da yüksek vermeli sonra gittikçe hızı düşebilir bu da normal.ekstra olarak zaten oyunlar da bir problem yapmıyor, sadece Bilgisayar da google wp web açarken hem geç açılıyor hem de ara ara donuyor sonra kendine geliyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5496...-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/ kasam bu.
Fanlar doğru takılı hocam, yani hava akışında sorun yok diye düşünüyorum, olsa işlemciye de yansır ekran kartına da. Problem ssde mi o zaman gaming gen tr ile iletişme mi geçmem lazım?Şahsen bir deneyim olmadı hocam, anakartların ssd heatsinkleri var, daha harici bir şey kullanmadım, Artic böyle soğutma işlerinde güvenilir olduğu için önerdim.
Yani kasa full tower, fanlar doğru takılıysa sorun olmamalı, 50 derece throttle yapmaması lazım. En kötü ilk cycle da yüksek vermeli sonra gittikçe hızı düşebilir bu da normal.
Çipin kalitesi, yongaları, kontrolcü bunlar önemli. Zaten lite yazıyorsa bı yerden kismislardir. Win 11 ise 3878 güncellemeyi kaldırınŞahsen bir deneyim olmadı hocam, anakartların ssd heatsinkleri var, daha harici bir şey kullanmadım, Artic böyle soğutma işlerinde güvenilir olduğu için önerdim.
Yani kasa full tower, fanlar doğru takılıysa sorun olmamalı, 50 derece throttle yapmaması lazım. En kötü ilk cycle da yüksek vermeli sonra gittikçe hızı düşebilir bu da normal.
windows 11'de o güncellemeyi nasıl göreceğim ve kaldıracağım?Çipin kalitesi, yongaları, kontrolcü bunlar önemli. Zaten lite yazıyorsa bı yerden kismislardir. Win 11 ise 3878 güncellemeyi kaldırın
Update/ güncelleme geçmişi/ güncelleme kaldır/ kp ile başlayıp 3878 ile biten varsa kaldırın yoksa yüklü değildir sıcaklık tandır o zaman soğutucu şart yada başka model ssdwindows 11'de o güncellemeyi nasıl göreceğim ve kaldıracağım?