Bu telefon pişman eder mi?

Üzmez direkt ağlatır. Bu fiyata yd veya 2.el xiaomi veya alt markaları al.3gb ram ile 64 gb hafıza 2025 te berbat ötesi 6 7k butceyle 6/8 ram 128/256 ssd bir telefon alabilirsin.
64GB yeter diye düşünüyorum çok sorun değil o. Ram zaten 6GB ayarlardan 3GB yi 6GB yapabiliyor bu telefon.

64GB yeter diye düşünüyorum çok sorun değil o. Ram zaten 6GB ayarlardan 3GB yi 6GB yapabiliyor bu telefon.
Dedigim gibi yurtdisi veya 2.el al daha iyi senin icin. 3g ram asiri dusuk. Ayarlardaki 3 gb i da eklem. Ssd den azaltarak yapiliyorki sende ssd de dusuk. Iptal et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En son araştırmaktan bıkıp şunu sipariş verdim ne dersiniz sizce doğru tercih mi yıllarca yeter mi?

Bu arada pesinmi alacaksın taksitlimi.

Dedigim gibi yurtdisi veya 2.el al daha iyi senin icin. 3g ram asiri dusuk. Ayarlardaki 3 gb i da eklem. Ssd den azaltarak yapiliyorki sende ssd de dusuk. Iptal et

Bu arada pesinmi alacaksın taksitlimi.
Linktekini aldım peşin, zaten sıfır telefona taksit olmuyor.

Bulunduğun şehirdeki telefoncuları gez ydışı telefonlardan imeisi olanlardan birini al . Hangisini alirsan bundan daha iyi emin ol. 2.elde bile daha iyisini bulursun
Telefoncuların ne satacağı belli olmaz diye güvenemedim bunu aldım artık umarım memnun kalırım :)

Üzmez direkt ağlatır. Bu fiyata yd veya 2.el xiaomi veya alt markaları al.3gb ram ile 64 gb hafıza 2025 te berbat ötesi 6 7k butceyle 6/8 ram 128/256 ssd bir telefon alabilirsin.
İlla 0 alıcaksa pek önermem ama a06 da bile 4gb ram var2.el xiaomi dediğiniz gibi iyi seçim

Telefoncuların ne satacağı belli olmaz diye güvenemedim bunu aldım artık umarım memnun kalırım :)
İade et anamenüde bile kasıcak 2 ay sonra

İlla 0 alıcaksa pek önermem ama a06 da bile 4gb ram var2.el xiaomi dediğiniz gibi iyi seçim

Android 14 zaten 2gb den fazla rem tüketiyor elinize gelmediyse direk iade edin 0 alıcaksanız samsung a06 daha mantıklı kat kat

Android 14 zaten 2gb den fazla rem tüketiyor elinize gelmediyse direk iade edin 0 alıcaksanız samsung a06 daha mantıklı kat kat
A06 satan yer bulamadım satanlar ikinci el satıyordu yoksa zaten foruma bile girmeden direkt onu alcaktım. Baya araştırdım ama pek bir şey bulamadım en son mecbur bunu aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,534
Üyeler
186,902
Son üye
sagolayanrakun
Geri