📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Hocam o arkaplandakiler 30x30 mu 50x50 mi ve kaçar tane enine boyuna bir de monitörünüz kaç inç ?
hocam ben almadım yanlış mesajı yanıtlıyorsunuz. ama attığım linktekiler 30x30

Arkaplan desenini nerden aldınız acaba ? Duvara ne ile yapıştırdınız
biraz geç cevap veriyorum k.b. ben hepsiburadadan aldım. temuda daha ucuza bulunuyor ordan almanızı tavsiye ederim. kaliteli cifte bant yaparsanız tutar. ben garantiye almak için sıcak silikon kullandım.

hocam ben almadım yanlış mesajı yanıtlıyorsunuz. ama attığım linktekiler 30x30
Kusura bakmayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biraz geç cevap veriyorum k.b. ben hepsiburadadan aldım. temuda daha ucuza bulunuyor ordan almanızı tavsiye ederim. kaliteli cifte bant yaparsanız tutar. ben garantiye almak için sıcak silikon kullandım.
Hocam temuya baktık daha pahalıya geldi ordakiler 30x30 trendyolda 50x50 200 tl filan daha pahalı temuda vergisiyle birlikte

Kusura bakmayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam temuya baktık daha pahalıya geldi ordakiler 30x30 trendyolda 50x50 200 tl filan daha pahalı temuda vergisiyle birlikte
o halde trendyoldan alabilirsiniz hocam. ben temudan ucuz gözüküyor diye demiştim. ben 50x50 boyutlarda aldım. 4er olarak paket şeklinde satıyolardı. ben 8 tane aldım. fotoğraftaki duvarım 180-190cm gibi biseydi.

Evet beyler buda benim kyk setup'um. Sorularınız varsa cevaplayabilirim önerilerede açığım.
Ayrıca renksiz olmuş diyen olursa kendi geliştirdiğim windows 11 ayarlarından kontrol edilebilen dinamik aydınlatma cihazım var iki tane onlarıda üşenmezsem kurucam. Esenlikler dilerim.
29038.webp

Evet beyler buda benim kyk setup'um. Sorularınız varsa cevaplayabilirim önerilerede açığım.
Ayrıca renksiz olmuş diyen olursa kendi geliştirdiğim windows 11 ayarlarından kontrol edilebilen dinamik aydınlatma cihazım var iki tane onlarıda üşenmezsem kurucam. Esenlikler dilerim.
Alıntıyı görüntüle
kyk için abartı kaçmış :D

Ekran kartsız benim sistem 🥲😂

Ekler

• IMG-20250905-WA0009.webp
    IMG-20250905-WA0009.webp
    369.1 KB · Hit: 74
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,134