MSI MAG A750GL PCI-E5 750W 80+ Gold alınır mı?

Enermax alınmaz
bilip bilmeden neden alınmaz ? piyasadaki en iyi psu lardan biri şu an bu.
A750 GL sorunu cevaplayayım hocam baya sağlam bi psu bence alınır ama bu enermax alabileceğin toptier psulardan biridir alıp her sistemi kurarsın ömürlük olur enermax daha mantıklı. hem daha da uygun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gerekçeni çok merak ediyorum detaylı anlatırm ısın
a-gl serisi fan sorunu var çok sesli , rm-e serisi bir tık pahalı ama kalitelidir , attığın enermax şu an alınabilecek en F/P psu.

Son kez sormak istiyorum ciddi anlam da bu markayı öneriyorsunuz değil mi?
öneriyorum ben hocam gayet iyi bi marka

bilip bilmeden neden alınmaz ? piyasadaki en iyi psu lardan biri şu an bu.

a-gl serisi fan sorunu var çok sesli , rm-e serisi bir tık pahalı ama kalitelidir , attığın enermax şu an alınabilecek en F/P psu.
rm-e serisini şu sebepten dolayı sevmiyorum, gen5 portunu 2x 8 pin pci e den veriyor 5070ti mesela 3x8 pin ile besleniyor 2x 8 pin ile verilmiş gen5 kablosu sağlıklı besler mi düşündürüyor koca corsair düşünmüştür illaki ama ben yine de sıcak bakamıyorum

Hocam bu enermax iyidir hoştur sıkıntı yok ama versiyonlarının sıkıntılı olduğunu dile getirenler var fan eğriliği falan varmış

Üstte ki linkte 1 ürün daha paylaştım bakar mısın
fan eğriliği varsa bu kronik bir sorun değildir ki kargoda vb bir sorun çıkmıştır iş bileşenleri gayet kaliteli fanı da dahil FSP vita da kaliteli ama fazla pahalı.

fan eğriliği varsa bu kronik bir sorun değildir ki kargoda vb bir sorun çıkmıştır iş bileşenleri gayet kaliteli fanı da dahil FSP vita da kaliteli ama fazla pahalı.
D.F. X ve D.F 2 modelleri varmış X olan da problem varmış mesele o işte, kimi alıcılara eski kimi alıcılara yeni versiyondan göndermişler o yüzden uğraşmak istemiyorum enermax ile

D.F. X ve D.F 2 modelleri varmış X olan da problem varmış mesele o işte, kimi alıcılara eski kimi alıcılara yeni versiyondan göndermişler o yüzden uğraşmak istemiyorum enermax ile
d.f X olanı alırsan d.f 2 olanı gelemez ki bunlar ve normal olanı kaliteli olanı d.f. X zaten.

@jombo
paylaştığım 2 ürün arasından hangisini önerirsin hocam?

d.f X olanı alırsan d.f 2 olanı gelemez ki bunlar ve normal olanı kaliteli olanı d.f. X zaten.
buraya rehberi atarsam o siteden dolayı ban yiyebilirim o yüzden linki veremiyorum yeni eski versiyon arasında farkı açıklamışlar zaten

A750 GL sorunu cevaplayayım hocam baya sağlam bi psu bence alınır ama
Sağlam bir PSU değil. İç bileşenleri fiyata göre çok kötü.

açıkçası hangisi daha iyi bilmiyorum fakat sanırım FSP vita daha iyi idi @yusuf7878 daha iyi anlar hangisi daha iyi diye.
Yakınlar enermax ile. Ses konusunda FSP daha iyi tabii ki. Transient response'uda daha iyidir yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:
Sağlam bir PSU değil. İç bileşenleri fiyata göre çok kötü.

Yakınlar enermax ile. Ses konusunda FSP daha iyi tabii ki. Transient response'uda daha iyidir yüksek ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri