Gaming gecesinden aldığım sistem nasıl ?

Aurqxx

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar dünki gaming gecesinde pusudaydim ne olur ne olmaz diye. Beklediğim sistem indirime girdi ve almayı düşündüğüm monitörde indirime girdi. Direkt sipariş ettim toplam 30100 tl ye mâl oldu. Sizce mantıklımı bir tercihmi?

Ekler

• Screenshot_2025-09-13-10-35-45-240_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2025-09-13-10-35-45-240_com.android.chrome-edit.webp
    71.2 KB · Hit: 147
Arkadaşlar dünki gaming gecesinde pusudaydim ne olur ne olmaz diye. Beklediğim sistem indirime girdi ve almayı düşündüğüm monitörde indirime girdi. Direkt sipariş ettim toplam 30100 tl ye mâl oldu. Sizce mantıklımı bir tercihmi?
kasa kötü, monitörün paneli kronik sorunlu. Daha iyi sistemler alınabilirdi.

mon.törü pek begenmedim ama kasan güzel dostum hayırlı olsun

Biraz zorlama RTX50xx serisine geçiş olmuş. Parça kalitesi malesef kötü.

Hayırlı olsun. Ben beğenmedim. Tahminimce rtx 5060 ekran kartını görünce bu fiyatlara almak istediniz ama sistem ddr4, parça kalitesi iyi sayılmaz ve 16 gb ram. Yani alınabilir daha iyi sistemler vardır bu fiyatlara. Her zaman söylerim. Eğer düşük bir bütçeniz varsa ikinci el bir sisteme yönlenilmeli. Veya sistem ekran kartsız alınmalı, ikinci el ekran kartı alınmalı.

Hayırlı olsun ama sıfır bir sistem alınacaksa bu devirde en azından DDR5 bir sistem alınmalıydı diye düşünüyorum.

Yok sistem kötü direk, indirimde daha iyi sistemler vardı
Dostum bütçem kısıtlıyordu, bende görmüştüm sistemleri fakat 2 3 k oynama yapiyordu. Ekipmanlarada ayırdığım 4 k vardi ordan kısmakta istemedim.
Hayırlı olsun. Ben beğenmedim. Tahminimce rtx 5060 ekran kartını görünce bu fiyatlara almak istediniz ama sistem ddr4, parça kalitesi iyi sayılmaz ve 16 gb ram. Yani alınabilir daha iyi sistemler vardır bu fiyatlara. Her zaman söylerim. Eğer düşük bir bütçeniz varsa ikinci el bir sisteme yönlenilmeli. Veya sistem ekran kartsız alınmalı, ikinci el ekran kartı alınmalı.
Hocam 2. Elle ugrasmak istemiyorum. Bu aralar gördüğüm en uygun sistemdi. 9060xt vardi oda 8 gb di o yüzden girişmedim ve aralarında 2 3 k fiyat farki vardi.

Kardeşim bence iptal et pek gideri yok az daha biriktir düzgün bişey al

Geri