biraz geç cevap veriyorum k.b. ben hepsiburadadan aldım. temuda daha ucuza bulunuyor ordan almanızı tavsiye ederim. kaliteli cifte bant yaparsanız tutar. ben garantiye almak için sıcak silikon kullandım.Arkaplan desenini nerden aldınız acaba ? Duvara ne ile yapıştırdınız
Kusura bakmayın hocam.hocam ben almadım yanlış mesajı yanıtlıyorsunuz. ama attığım linktekiler 30x30
Hocam temuya baktık daha pahalıya geldi ordakiler 30x30 trendyolda 50x50 200 tl filan daha pahalı temuda vergisiyle birliktebiraz geç cevap veriyorum k.b. ben hepsiburadadan aldım. temuda daha ucuza bulunuyor ordan almanızı tavsiye ederim. kaliteli cifte bant yaparsanız tutar. ben garantiye almak için sıcak silikon kullandım.
o halde trendyoldan alabilirsiniz hocam. ben temudan ucuz gözüküyor diye demiştim. ben 50x50 boyutlarda aldım. 4er olarak paket şeklinde satıyolardı. ben 8 tane aldım. fotoğraftaki duvarım 180-190cm gibi biseydi.Kusura bakmayın hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam temuya baktık daha pahalıya geldi ordakiler 30x30 trendyolda 50x50 200 tl filan daha pahalı temuda vergisiyle birlikte
kyk için abartı kaçmışEvet beyler buda benim kyk setup'um. Sorularınız varsa cevaplayabilirim önerilerede açığım.
Ayrıca renksiz olmuş diyen olursa kendi geliştirdiğim windows 11 ayarlarından kontrol edilebilen dinamik aydınlatma cihazım var iki tane onlarıda üşenmezsem kurucam. Esenlikler dilerim.
Alıntıyı görüntüle
Kanka amacım oyun değil aslında bir proje üzerine çalışıyorum, ağırlıklı olarak yapay zeka eğitimine ayırıyorum vaktimi, ama kyk da baya akıyorkyk için abartı kaçmış![]()
duvar kagidi ismi neyeni üye ekledim
Alıntıyı görüntüle
@drakathx
Amazonda satılan L masami bu hocamHer setupçının sonu bundan ibarettir. Yaşımız ilerledi.