Güç kaynağı seçimi ?

High Power Element Revo 850w ise 2.500₺
Benim sattığım ürün olduğuna o kadar eminim ki. :kekw:
Hatta 9070 XT ile kullanıcam demiştiniz, Bende benim Revo'yu değil Performance modelini alın demiştim. O siz misiniz?
Evet hocam benim 🙃 ekran kartını limitlerimi baya bir zorlayarak aldığım için uygun fiyatlı bir şeyler bakıyordum bu dönemde, siz denk geldiniz. Burda da karşılaştık :)

Evet hocam benim 🙃 ekran kartını limitlerimi baya bir zorlayarak aldığım için uygun fiyatlı bir şeyler bakıyordum bu dönemde, siz denk geldiniz. Burda da karşılaştık :)
Dünya küçük gerçekten :kekw:
Güle güle kullanın hocam çok güzel bir kartınız var, inşallah iyide bir psu alırsınız yanına.
Dediğim gibi benim Revo yerine daha iyisini alın o kartın yanına, yusuf hocam önermiş XPG'yi. İnşallah temizdir o da.

@yusuf7878 , @GUSE , @Senoly verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Xpg kyber i önermişsiniz. Ben başta @Senoly hocamdaki psu 850w daha rahat besler diye onu düşünmüştüm. XPG 750w kendi sistemime yeterli gelecek mi? Aksi takdirde başka psu'da önerebilirseniz memnum olurum.

Sistemdeki bileşenlerimi yazayım.

14600kf
9070xt nitro+ (güncelde arc b580)
Corsair Dominator 16x2
Msi z790 tomahawk wifi
Thermal right Phantom spirit
4x Corsair SP120 rgb pro
1x Arctic F12
2 x gen4 ssd
1 x sata ssd
1 x sata 2tb hdd

@yusuf7878 , @GUSE , @Senoly verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Xpg kyber i önermişsiniz. Ben başta @Senoly hocamdaki psu 850w daha rahat besler diye onu düşünmüştüm. XPG 750w kendi sistemime yeterli gelecek mi? Aksi takdirde başka psu'da önerebilirseniz memnum olurum.

14600kf
Corsair Dominator 16x2
Msi z790 tomahawk wifi
4x Corsair SP120 rgb pro
1x Arctic F12
2 x gen4 ssd
1 x sata ssd
1 x sata 2tb hdd
Bunun 2.el temizini bulursan işini fazlasıyla görür. 1000w 1200w çıkmaya pekte gerek yok genelde 1200w rajintek önerenler gelirdi gelmemişler

14600kf
Corsair Dominator 16x2
Msi z790 tomahawk wifi
4x Corsair SP120 rgb pro
1x Arctic F12
2 x gen4 ssd
1 x sata ssd
1 x sata 2tb hdd
Sistem için yeterli.

@Senoly Noldu hocam niye güldün :D

Ama haksız mıyım hocam :D adam sormuş 750w 850w psu önerisi istiyorum diye gelip rajintek 1200w al fazlası göz çıkarmaz diye atıyorlar :D tamam uygun fiyatlı da abartı yani :D

Son düzenleme:
Ama haksız mıyım hocam :D adam sormuş 750w 850w psu önerisi istiyorum diye gelip rajintek 1200w al fazlası göz çıkarmaz diye atıyorlar :D tamam uygun fiyatlı da abartı yani :D
Haklısın ama gerçekten bazen alacağı 750W psu kötü ve pahalı oluyor.
6K bütçesi oluyor mesela bende Enermax 1200W D.F. X öneriyorum doğal olarak :kekw:

Haklısın ama gerçekten bazen alacağı 750W psu kötü ve pahalı oluyor.
6K bütçesi oluyor mesela bende Enermax 1200W D.F. X öneriyorum doğal olarak :kekw:
6k bütçede onu alsın bi zahmet ama 4k psu atmış adam xpg kyber altına enermax 1200w al daha iyi diyo :D reva mı bu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,140
Üyeler
188,206
Son üye
Rude_b34rd
Geri