Güç kaynağı seçimi ?

@yusuf7878 , @GUSE , @Senoly tekrardan rahatsız ediyorum sizleri, halen bir psu almadım :D

Nzxt c850 hakkında ne düşünüyorsunuz, ikinci elde alınabilir bir model mi? 12hvpwr çıkışı olmayan model.

Son düzenleme:
Alınır dostum. Yusuf hocam ATX 3.0 model de CW olduğunu söylemişti sadece.
ATX 3.1 (2024) görünüyor bu model. (y)
Hocam atx3.x standardında değil sanırım ürün.
Çünkü Model kodu PA-8G1BB-EU

Evet 2022 Model görünüyor düzelteyim.
A tier gayet iyi görünüyor.
CW gibi bir sıkıntısı yoksa yusuf hocam versin son onayı.

13.000TL'ye almayacaksın umarım?

yok hocam ürünü tam olarak belirtmek için attım o linki. İkinci elde buldum 4.000₺ civarında.
Güzel duruyor. Alınabilir.

1758237409672.webp

1758237452874.webp

Yalnız almadan önce reddit gibi yerlere bak. Sorunlu mu bilmiyorum.

Ama haksız mıyım hocam :D adam sormuş 750w 850w psu önerisi istiyorum diye gelip rajintek 1200w al fazlası göz çıkarmaz diye atıyorlar :D tamam uygun fiyatlı da abartı yani :D
Enarmax'ı napıcaz :ROFLMAO: neyse beni linçlerler susayım.

Dostlar selam, @yusuf7878, @Senoly ben ikinci elde biraz uygun fiyata işimi görecek bir ürün ararken bizim birader kupon vs kovalayıp enermax 1350w hediye almış, uzuuunca bir süre bununla idare edeceğim artık, yardımlarınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.

Dostlar selam, @yusuf7878, @Senoly ben ikinci elde biraz uygun fiyata işimi görecek bir ürün ararken bizim birader kupon vs kovalayıp enermax 1350w hediye almış, uzuuunca bir süre bununla idare edeceğim artık, yardımlarınız ve ilginiz için tekrar teşekkür ederim.
Çok sevindim dostum hayırlı olsun. Bekledin ama beklediğine değdi bak 🙏

Merhaba, o sistemi kuruyorsan 7900 XT değil 7900 XTX olarak düşündüm, bu durumda kesinlikle High Power Element Revo 850W olanı tercih etmelisin. O kart (7900 XTX) yük altında çok fazla güç çeker, 750W olan XPG Kyber bu sistem için riskli kalır, ani güç düşüşleri yaşayıp sistemi kapatabilir veya sorun çıkarabilir. İkinci el PSU almak her zaman risklidir, o yüzden bütçeni biraz daha zorlayıp sıfır bir ürün bakmanı da tavsiye ederim. Piyasada bu bütçeye yakın veya biraz üstüne MSI MPG A850G, Cooler Master MWE Gold V2 850W veya Corsair RM850e gibi çok daha kaliteli ve garantili ürünler bulabilirsin. Güç kaynağı bilgisayarın kalbidir, riske atılacak bir parça değil.

Geri