AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,482
Siparişler onaylanmadan piyasa düşürme çalışmaları başlamış2 k dan kimse almaz bu mouse u piyasasini biliyorum1.5 k ya kadar inicekler
Siparişler onaylanmadan piyasa düşürme çalışmaları başlamış2 k dan kimse almaz bu mouse u piyasasini biliyorum1.5 k ya kadar inicekler
Siparişler onaylanmadan piyasa düşürme çalışmaları başlamış![]()
Öyle duruyor amasence geregimmi var dostum
3395le 3950 arasında ki farkı hisset sana bu mousetan bi kaç tane hediye edeyim. Mouse içeriği standart zaten belirli bir fiyattan sonra ürünün malzeme kalitesi vs değişiyor. Bu mouseu trye gelmeden önce kullandım bi süre. Görünüş olarak ciddi anlamda mükemmel ama bazı sorunları var; kaplaması çabuk soyuluyor ama eskitme oldugu icin cok goze batmıyor. Ağırlık olarak kısmen ağır keza 60-63g üzeri mouselar çok yoruyor insanı. Ederi ne dersen 1800-2k civarlarında ilanlanır. Çünkü talebin çok olmayacağı bir mouse. 2k civarında a5 ultra, 2700-2800 civarında scyrox ve a7 ultra var.valla o mcu o sensor etmez gosteris icince ayri almazlar bu isin içindeyim hocam sahibindende satamaz he dolapta birine kitleyebilir
Bide farenin ağırlık merkezi önde, arkası öne göre daha hafif kaldığı için çevirirken dengesini de bozuyor zamanında kullandım ergonomisi de çok kötü olduğu için satmıştım.3395le 3950 arasında ki farkı hisset sana bu mousetan bi kaç tane hediye edeyim. Mouse içeriği standart zaten belirli bir fiyattan sonra ürünün malzeme kalitesi vs değişiyor. Bu mouseu trye gelmeden önce kullandım bi süre. Görünüş olarak ciddi anlamda mükemmel ama bazı sorunları var; kaplaması çabuk soyuluyor ama eskitme oldugu icin cok goze batmıyor. Ağırlık olarak kısmen ağır keza 60-63g üzeri mouselar çok yoruyor insanı. Ederi ne dersen 1800-2k civarlarında ilanlanır. Çünkü talebin çok olmayacağı bir mouse. 2k civarında a5 ultra, 2700-2800 civarında scyrox ve a7 ultra var.
Yo edilmedi benimkiÜrünler iptal edilmiş beyler boşuna ümitlenmeyin satıcıyla konuştum![]()
Benimki de edilmedi de kargoya da verilmiyo bir arkadaşın dediği gibi bekletip bizim iptal etmemizi istiyorlar galibaYo edilmedi benimki![]()
Bugün verilmezse ümidi keseriz araya haftasonu girdiBenimki de edilmedi de kargoya da verilmiyo bir arkadaşın dediği gibi bekletip bizim iptal etmemizi istiyorlar galiba![]()
Bende de edilmedi zaten ama oto iptal olacak. Satıcı söyledi. Ürünler gitmeyecek umutlanmayin. Amazona bile ulaştım onlar da bişey yapamıyor. Bende prime üyeliğimi iptal ettim tepki olarakYo edilmedi benimki![]()
dağıtıma çıktı bile benimkiÜrünler iptal edilmiş beyler boşuna ümitlenmeyin satıcıyla konuştum![]()
istanbuldamısındağıtıma çıktı bile benimki![]()