Ya nasıl insan yemekten tiskiniyo bide gelmiş bana Master chef de böyle yiyorlar diyo elma cikartiyo gidiyo en kalabalık yere hasirt diye ksita isira yiyo hadi o normal be kotu çocuk kötü insnalarin arasından gelmiş çocuk bı insan mandalinalı nasıl ses çıkartıp yer ağız sapırdatiyor bideUmurumda olmaz. Yeterki yemeğimden alakasız bişey çıkmasın.
Bende ona katılırım şapur şupur yerim inadına.![]()
çorba çiğneyen gördü bu gözlerYa nasıl insan yemekten tiskiniyo bide gelmiş bana Master chef de böyle yiyorlar diyo elma cikartiyo gidiyo en kalabalık yere hasirt diye ksita isira yiyo hadi o normal be kotu çocuk kötü insnalarin arasından gelmiş çocuk bı insan mandalinalı nasıl ses çıkartıp yer ağız sapırdatiyor bide
Belki içinde et vardır?çorba çiğneyen gördü bu gözler
bende sesiz yiyorum ama bende bir piskolojik sorun var samimi olduğum yada alie tarafında aynı sofrada yemek yemiyorum kimseyle beraber, uzakta bir yerde yemeğimi yalnız yiyorum o çiğneme sesini duyduğum zaman sadece samimi olduğum ve aile tarafı dahil bu çiğneme sesini duyduğumda çıldırıyorum beynim baya uyarı veriyor buna tepki olarakYemek yerken degisik değişik sesler çıkartan dan yanında insan yokmuş gibi sapır şupur yiyen anlatılmaz yaşanır ya bı insan hicmi dikkat etmez bu insanlarlardan nefret ediyorum anne pis çocuk sanki kıtlıktan çıkmış
dellendiriyolar adamı ya masadan kalkınmada noldu rahatsız mı oldun diyenler varMisophonia. Bende de var ondan. İnadına babam rahatsız olduğu için şapırdatarak yiyor mecburen katlanıyorum. Çok başıma geldi ama. İlk önce nazikçe uyarırım, baktım devam ediyor masa değiştiririm. Arkadaşımmış, akrabaymış tanımam.
Ağız şapırdatmayi anlarım da adamın elma yemesindeki sorun nedirYa nasıl insan yemekten tiskiniyo bide gelmiş bana Master chef de böyle yiyorlar diyo elma cikartiyo gidiyo en kalabalık yere hasirt diye ksita isira yiyo hadi o normal be kotu çocuk kötü insnalarin arasından gelmiş çocuk bı insan mandalinalı nasıl ses çıkartıp yer ağız sapırdatiyor bide
Misophonia. Bende de var ondan. İnadına babam rahatsız olduğu için şapırdatarak yiyor mecburen katlanıyorum. Çok başıma geldi ama. İlk önce nazikçe uyarırım, baktım devam ediyor masa değiştiririm. Arkadaşımmış, akrabaymış tanımam.
bende sesiz yiyorum ama bende bir piskolojik sorun var samimi olduğum yada alie tarafında aynı sofrada yemek yemiyorum kimseyle beraber, uzakta bir yerde yemeğimi yalnız yiyorum o çiğneme sesini duyduğum zaman sadece samimi olduğum ve aile tarafı dahil bu çiğneme sesini duyduğumda çıldırıyorum beynim baya uyarı veriyor buna tepki olarak
Bundan sonra kısasa kısas biri yanında yaparsa 2 katını yapicam sanki ben bilmiyorum sanki ayı gibi yemeği kısasa kısas Baba bıktım gına geldimkoyden gelmis ne yapsin adam =DD
Elma yemesin de sorun yok zaten elmayı düzgünce yememesinde varAğız şapırdatmayi anlarım da adamın elma yemesindeki sorun nedir
dellendiriyolar adamı ya masadan kalkınmada noldu rahatsız mı oldun diyenler var