igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,777
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim

Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
İyi ki burada öyle kurallar yok
aynı şekilde bıraktım. ' ile cümle ayırmadığım için 3. uyarımı yiyince bunlarla uğraşmaya değmez dedim direk.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişimyine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık
Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle
yazdığım şeyler okunmayacak düzeyde olsa hadi eyvallah üyelerin umrunda olmaz zaten adam okuyup geçiyor sırf tdk modlar devriye atıyo heraldeaynı şekilde bıraktım. ' ile cümle ayırmadığım için 3. uyarımı yiyince bunlarla uğraşmaya değmez dedim direk.
başlarda böle değillerdi. bi kural güncellemesi yaptılar ondan sonra zaten yeşil forumun çoğu üyesi çıktı ordan. sadece og olan uzun yıllardır kalanlar takılıyor. yeniler elini bi kez sürüp uyarıyı yiyip bırakıyoryazdığım şeyler okunmayacak düzeyde olsa hadi eyvallah üyelerin umrunda olmaz zaten adam okuyup geçiyor sırf tdk modlar devriye atıyo heralde
sacma, gereksiz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişimyine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık
Alıntıyı görüntüle
recep baltaş ayrıldıktan sonramı geldiki bu kurallarbaşlarda böle değillerdi. bi kural güncellemesi yaptılar ondan sonra zaten yeşil forumun çoğu üyesi çıktı ordan. sadece og olan uzun yıllardır kalanlar takılıyor. yeniler elini bi kez sürüp uyarıyı yiyip bırakıyor![]()
recep baltaş ayrılalı çok oldu. kurallar güncellemesi geleli 2-3 ay oldu diye hatırlıyorum. saçmalıyolar işte.recep baltaş ayrıldıktan sonramı geldiki bu kurallar
kesinlikle sadece mesaj attığın için uyarı yiyorsun evetbu forumda da mesaj attığım için uyarı yiyorum. adam akıllı olan tek forum yok şu an
evet cidden çok saçmarecep baltaş ayrılalı çok oldu. kurallar güncellemesi geleli 2-3 ay oldu diye hatırlıyorum. saçmalıyolar işte.
@Mantıklı Kanks Aferim senin uyarıların sebebi nekesinlikle sadece mesaj attığın için uyarı yiyorsun evet