Yeşil forum saçmalığı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim :D yine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık :D

Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle

İyi ki burada öyle kurallar yok
Kanka ben pc ile ilgili sorun yazıyordum herşeyi yazmama rağmen eksik bilgi diyip 1 saat ban attılar. Yav uyar bari pc bozuk bırakta çözüm arayayım. Kafa işte.

bana nedense verilen cümle anlaşıldığı zaman bu kadar abartmaya gerek yok gibi geliyor

Yazım kurallarına uyun.
Kendi dilinizi düzgün yazın.
Kendi dilinizi düzgün konuşun.
Dilinize ve kültürünüze sahip çıkın.

Ve, diğer forumdan bize ne? Biz mi düzelteceğiz.
Oradaki konuları biz mi tartışacağız.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az önce mail geldi yeşil forumdan ve uyarı yemişim :D yine aynı sebepten daha önce de uyarı yemiştim sırf "pcie" yazdığım için neymiş "PCIe" yazılacakmış illaki. Bu kadar katı TDK forum olmaya ne gerek var anlamıyorum sırf ben modların keyfi bozulmasın diye herşeye dikkat edip öyle mi mesaj atıcam sırf bu yüzden saldım orayı bi kere bakayım dedim 1 mesaj attım onda da patladık :D

Bu da keyfi bozulan modun mesajımı düzelttiği hali forumun geleceğini kurtarmış (!)
Alıntıyı görüntüle

İyi ki burada öyle kurallar yok
Geçen ben de konu açtım ne kadar çok öneri o kadar iyi diye. Madde madde yazdığımdan uyarı aldım :D

Saçma saçma şeylere uyarı veriyorlar ve de yemiştim konu başlığında yanıltıcı bilgi verdikleri için sonra itiraz ettim kalktı uyarı ve ceza ne saçma bir forum orası

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri