7500f r23 testi scor düşüyor

Bilemiyorum hocam. Ram gecikmeleri farklı olabilir, anakart farkı olabilir vs. Siz 14-15K arası görürseniz okeydir.

Tamam dır hocam teşekkür ederim ilgin alakan için kaç gündür şunu yapmaya çalışıyorum ilk defa şu scoru gördüm valla 🤩
Estağfurullah hocam geçmiş olsun. Siz yine reddit falan gezin bir şekilde 15K gibi rakamları görebilirsiniz ama işlemci silikonu çok kötüyse geçmiş olsun.

Estağfurullah hocam geçmiş olsun. Siz yine reddit falan gezin bir şekilde 15K gibi rakamları görebilirsiniz ama işlemci silikonu çok kötüyse geçmiş olsun.
Değiştirmeyi düşünüyorum zaten ya bi kaç ay sonra bana bu scor yeter 14400 iyidir ben zaten yükseltmek için değil gözüm yukarda değil sadece 10bin skor çok düşük dü o yüzden yapmak istedim tekrar teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar rpm leri çok düşükde şuan biraz onları artırıp sıcaklığı düşürmeyi hedefliyorum daha sonra hiç ellemem ayarlarımı

Değiştirmeyi düşünüyorum zaten ya bi kaç ay sonra bana bu scor yeter 14400 iyidir ben zaten yükseltmek için değil gözüm yukarda değil sadece 10bin skor çok düşük dü o yüzden yapmak istedim tekrar teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar rpm leri çok düşükde şuan biraz onları artırıp sıcaklığı düşürmeyi hedefliyorum daha sonra hiç ellemem ayarlarımı
Tamamdır hocam. Rica ederim. İyi forumlar.

Sorun orada zaten herhangi bir oynama yaptığım an 10k ya düşmesi ben 15 K olsun demiyorum pbo bile açsam 10k ya düşüyor ben sadece ayarlarımı yaptığım zaman düşmesini istemiyorum
Aynısı benim basıma geldi ama intel kanadında. işlemci 4.9ghz de 22bin kusur puan alırken 5.1ghz overclock ve güç limitlerini açtıgımda 14bine düşüyordu.

Aynısı benim basıma geldi ama intel kanadında. işlemci 4.9ghz de 22bin kusur puan alırken 5.1ghz overclock ve güç limitlerini açtıgımda 14bine düşüyordu.
Stabil olmadığı için olabilir belki çünkü çok fazla yül biniyor en azından bende öyleydi şuan düzeldi gibi bakalım neler olacak

Geri