Çözüldü✓ Mp4 video kaydımda ses gelmiyor

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,498
amdnin kendi yazılımı üzerinden kayıt aldım amd uygulamasında ses var vlc de ses var ama whatsapp a atınca ses gidiyor nasıl sesi getirebilirim var mı bir öneriniz?

amdnin kendi yazılımı üzerinden kayıt aldım amd uygulamasında ses var vlc de ses var ama whatsapp a atınca ses gidiyor nasıl sesi getirebilirim var mı bir öneriniz?
MP4 kayıt aldığına emin misin avi falan değilse belge olarak yükle videoyu.

MP4 kayıt aldığına emin misin avi falan değilse belge olarak yükle videoyu.
mp4 ve mkv olarak alıyor kayıdı mp4 olarak almış kırptım ses yoktu whatsappa attım ses yok vlc den ayarladım bir daha donüştürdüm ses yine gitti

mp4 ve mkv olarak alıyor kayıdı mp4 olarak almış kırptım ses yoktu whatsappa attım ses yok vlc den ayarladım bir daha donüştürdüm ses yine gitti
Sesi normalde duyabiliyor musun bir şekilde?

evet ondada var ses
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu video düzenleme programında açıp ses var mı bakma şansın var mı? Capcut yada premiere pro ile bakabilirsin.
goruntu tam gelmiyor şimdide:D

evet ondada var ses

AMD ile almak zorunda mısın OBS falan olmaz mı?

evet ondada var ses

Videoyu renderlayıp wpye öyle atmayı dene

Deniyorum

amd ile kolay oluyor diye aldımda vlc de ses var amdde ses var media playerda ses yok ondan wp dede ses yok

Deniyorum

amd ile kolay oluyor diye aldımda vlc de ses var amdde ses var media playerda ses yok ondan wp dede ses yok
WPye atarken sesi kesiyor wp belge olarak yüklemen lazım yada düşük boyutta atman lazım 8 mbmıydı 16mb mıydı bi sınırı var

WPye atarken sesi kesiyor wp belge olarak yüklemen lazım yada düşük boyutta atman lazım 8 mbmıydı 16mb mıydı bi sınırı var
524 mb olarak atıyor

Tamam sorunun ondan kaynaklı ya videoyu belge olarak yükle yada telefona aktarıp telefondan öyle gönder ki ses olsun.
aktarmadı denedmde şimdi chatpgt ye yüklüyorum peki ben bu dosyayi nasıl video yapabilirim şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,960
Üyeler
183,926
Son üye
utkuwxe
Geri