Öneri Evime hangi interneti almalıyım

eeyuppp

80+
Reaksiyon skoru
2
Evinde alt yapı yoktu son bende komşu interneti kullanıyordum alt yapı geldi vdsl hangi firmayı önerirsiniz benim için uygun ve düşük ping değeri olması çok önemli oyun oynayan biriyim valorant cs gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bu yüzfen ping önemli
Biraz bakındım fixneti buldum kullanan varsa önerir mi 12 ay ön ödemeli 440 tl
Max 600tl ödeyebilirim ama ne kadar düşük fiyatlı olursa o kadar iyi olur
Fixneti önerir misiniz

Online oyun için kesinlikle başta Türknet sonra Türk Telekom tercih edin. Bütçe yoksa Merkürnet, Gibirnet, Netspeed bakabilirsiniz. Düşük ping için en önemlisi konumlarına bakın. Bulunduğunuz yere uzak ise pinginiz yüksek olur.

Online oyun için kesinlikle başta Türknet sonra Türk Telekom tercih edin. Bütçe yoksa Merkürnet, Gibirnet, Netspeed bakabilirsiniz. Düşük ping için en önemlisi konumlarına bakın. Bulunduğunuz yere uzak ise pinginiz yüksek olur.
Türkner ve Türk Telekom pahalı geliyor diğerlerine şimdi bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gıbırnetim fiyatı uygun geldi müşteri memnuniyeti nasıl acaba birde bakındım izmirde ping sorunu olur mu diye ama bulamadım sorun olur mu sizce

Son düzenleme:
Türkner ve Türk Telekom pahalı geliyor diğerlerine şimdi bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gıbırnetim fiyatı uygun geldi müşteri memnuniyeti nasıl acaba birde bakındım izmirde ping sorunu olur mu diye ama bulamadım sorun olur mu sizce
Konumu İzmirde ping sorunu yaşamazsınız bence.

Evinde alt yapı yoktu son bende komşu interneti kullanıyordum alt yapı geldi vdsl hangi firmayı önerirsiniz benim için uygun ve düşük ping değeri olması çok önemli oyun oynayan biriyim valorant cs gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum bu yüzfen ping önemli
Fixneti önerir misiniz
Türksat altyapı varsa türksata geç tt superonline vodafone üçlüsü kazık

Gıbırnete çok sıcak bakıyorum sanırım gıbırnet bağlatıcam

İnternet kabloları ve modem size aittir dedi internet kablolsrı dediği ne ve nerden bakabilirim

Fixneti önerir misiniz
Türksat Kablonet Varsa Türksat Kablonete Geç

Benim tavsiyem yarın sorun olduğunda muhatap olacak birisini kolayca bulman için öncelik turktelekom sonra Turkcell olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri