Keyifleri isteseler de işlerine gelmez 6 katlı binada bir ben yaşıyorum 50 senelik binaKeyifleri ne zaman isterse...
LinkedIn'eÜmit önal'a yazın demişssiniz nasıl ulaşacağız? ayrıca müdürlükten kastınız türk telekom mu? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
hocam umursayıp bakıyorlar mı cidden mesajlaraLinkedIn'e
Hiç denemedim ama LinkedIn'e diyorlarhocam umursayıp bakıyorlar mı cidden mesajlara? Bende deneyeyim o zaman şansımı fiber parasına 75 alıyoruz.
önemli olan dilekçe değil, bir arkadaşım 6 aydır dilekçe veriyor ama halen bağlanmadı, keyifleri ne zaman isterse o zaman yapıyorlar, en net şekilde böyle açıklanabilir.Sizden ricam dilekçe ss atabilir misiniz? aile apartmanı var ailecek bizde toplu bir şekilde türktelekoma gidip dilekçe verelim. Nasıl bilr şey yazacağımızı bilmiyoruz örnek olur.
ha bağlanmadı derken gerçek anlamda hiç bağlanmadı internet yok bina da alt sokakta üst sokakta yanında ki bina da var ama onların bina da yokönemli olan dilekçe değil, bir arkadaşım 6 aydır dilekçe veriyor ama halen bağlanmadı, keyifleri ne zaman isterse o zaman yapıyorlar, en net şekilde böyle açıklanabilir.