Kar değil zararı konuşuyoruzKar başka.
Zarar da normal. Sonuçta bir para verip o ürünü kullanıyoruz. Verdiğimiz paranın karşılığını alıyoruz hocam.
Kar değil zararı konuşuyoruzKar başka.
bana önerdiğiniz bir durum var mı peki hocam up veya down için?Kar değil zararı konuşuyoruzKar başka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13500 den geçmeye gerek yok. Senin bundan sonra geçmen gereken işlemci bu seride yok gelecek seri değiştirebilirsin. 13500 daha 1-2 sene gider.
Evet sonuna kadar haklısın zaten onu kullanmak için alıyorsun. Ama sorayım sana üst seviye anakartının kullanmadığın kaç portu kaç özelliği var ? Mesela m.2 slotlarının hepsi dolu mu ? İşlemcin için bu kadar üst seviyeye gerek var mıydı ? Yaptığın iş daha düşük bir anakart ile yapılabilir miydi ? Bunlar önemli. Kullanmadığın porta para vermişte olabilirsin. Belkide senin işini basit bir anakart bile görecekti. Tamamen verdiğim paramın karşılığını aldım diyebiliyor musun ? Burası farklı. Bide dediğim gibi satarken edeceğin zarar var. Yani mesela ben şuan giriş seviye bir anakart aldım diyelim ve benim için yeterli bütün işimi görüyor 5 sene kullandım 5k para vermiştim yine 5k ya sattım diyelim. Üst seviyede bu böyle olmuyor işte 15k verdiysen 15k ya onu satamıyorsun. Dedim ya bu işin bide enflasyonu var. Sen 15kdan daha ucuza sattığın an benim giriş seviye anakartıma göre daha çok zarar etmiş oluyorsun.Zarar da normal. Sonuçta bir para verip o ürünü kullanıyoruz. Verdiğimiz paranın karşılığını alıyoruz hocam.
Sende ne vardı ne sormuştun görmedim kusura bakma. Tekrar yazar mısın ?bana önerdiğiniz bir durum var mı peki hocam up veya down için?
Sistem up veya down için intel geçmemi önerir misin yoksa kaşınma kal amd de mi diyorsunEvet sonuna kadar haklısın zaten onu kullanmak için alıyorsun. Ama sorayım sana üst seviye anakartının kullanmadığın kaç portu kaç özelliği var ? Mesela m.2 slotlarının hepsi dolu mu ? İşlemcin için bu kadar üst seviyeye gerek var mıydı ? Yaptığın iş daha düşük bir anakart ile yapılabilir miydi ? Bunlar önemli. Kullanmadığın porta para vermişte olabilirsin. Belkide senin işini basit bir anakart bile görecekti. Tamamen verdiğim paramın karşılığını aldım diyebiliyor musun ? Burası farklı. Bide dediğim gibi satarken edeceğin zarar var. Yani mesela ben şuan giriş seviye bir anakart aldım diyelim ve benim için yeterli bütün işimi görüyor 5 sene kullandım 5k para vermiştim yine 5k ya sattım diyelim. Üst seviyede bu böyle olmuyor işte 15k verdiysen 15k ya onu satamıyorsun. Dedim ya bu işin bide enflasyonu var. Sen 15kdan daha ucuza sattığın an benim giriş seviye anakartıma göre daha çok zarar etmiş oluyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sende ne vardı ne sormuştun görmedim kusura bakma. Tekrar yazar mısın ?
Bu daha işini görür, K serisi işlemciler için.Anakartım asus prime b760mk d4 14600kf alsam anakart yeterli olur mu oc ile işim yok
Oyun ve yayın sadece bide i5 13500 den geçmeye değermi
Bunun cevabı sende dostum bende değil ki. Sisteminden memnunsan kal. Ben sıkıldım başka ürünler denemek istiyorum diyorsan değiştir istediğini dene. Yani sistemin orta seviyeden üst bir sistem şuan her şeyi yapabilirsin. Render işin varsa o ayrı nvidia ekran kartına geçmen lazım. AMD ile yapılamaz mı yapılır ama süre artar.Sistem up veya down için intel geçmemi önerir misin yoksa kaşınma kal amd de mi diyorsun![]()
Render yapamıyor amd siyah ekran yiyorum 2025 teBunun cevabı sende dostum bende değil ki. Sisteminden memnunsan kal. Ben sıkıldım başka ürünler denemek istiyorum diyorsan değiştir istediğini dene. Yani sistemin orta seviyeden üst bir sistem şuan her şeyi yapabilirsin. Render işin varsa o ayrı nvidia ekran kartına geçmen lazım. AMD ile yapılamaz mı yapılır ama süre artar.
Son driverlardan dolayı olabilir. Son gelen driverlar genelde oyun için güncelleme alıyor. Eski sürümler ile dene belki yapabilirsin.Render yapamıyor amd siyah ekran yiyorum 2025 te![]()
Capcut renderi yapamadı geçen gün %5 te kaldı çıldırdımSon driverlardan dolayı olabilir. Son gelen driverlar genelde oyun için güncelleme alıyor. Eski sürümler ile dene belki yapabilirsin.
Sağol hocam anakart zaten varBu daha işini görür, K serisi işlemciler için.
İndirim yakalarsan 5.5k civarlarına kadar düşüyor.
Yayını işlemci değil ekran kartı yapıyor hocam.
![]()
MSI B760M Gaming Plus WiFi Intel B760 LGA1700 DDR5 6800MHz (OC) HDMI/DP M.2 Wi-Fi RGB mATX Anakart - idefix
MSI B760M Gaming Plus WiFi Intel B760 LGA1700 DDR5 6800MHz (OC) HDMI/DP M.2 Wi-Fi RGB mATX Anakart ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Eski driver dene muhtemelen düzelir. Yeni driverlar iki taraftada sorunlar çıkarıyor. Yarışıcaz diye aceleden mi yapıyorlar anlamıyorum. AMD de 3 ileri 1 geri mehter takımı gibi gidiyor ama bir şekilde ilerliyorCapcut renderi yapamadı geçen gün %5 te kaldı çıldırdım
aa pardon ben sıfırdan alıyorsun sandımSağol hocam anakart zaten var![]()
video çekeceğim sırf bu yüzden korkuyorum en son gidip 3050 felan alacağım render içinEski driver dene muhtemelen düzelir. Yeni driverlar iki taraftada sorunlar çıkarıyor. Yarışıcaz diye aceleden mi yapıyorlar anlamıyorum. AMD de 3 ileri 1 geri mehter takımı gibi gidiyor ama bir şekilde ilerliyor![]()