ANtiQ08
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,383
5090 çalıştırmış bu millete daha napacaktı bu 5800x3d razıyız
Buyur
5090 çalıştırmış bu millete daha napacaktı bu 5800x3d razıyız
Buyur
Sayın hocam gönderdiğiniz videoda dahi 5800X3D'nin 5090 ile gayet kullanılabilir olduğunu gösteriyor işte.
Buyur
5090 çalıştırabiliyor olması bile başlı başına bir lutüf ve çoğu oyunda 60-90 fps bareminde takılıyorSayın hocam gönderdiğiniz videoda dahi 5800X3D'nin 5090 ile gayet kullanılabilir olduğunu gösteriyor işte.
Sizin ne beklediğinize göre değişir.
9800X3D'den daha iyi olur demedim ben zaten.
5800X3D ile dahi kullanılır dedim, videoda da gayet kullanılabilir olduğu görünüyor.
Rog b850-a da asus kendi sitesinde şöyle bir yorum mevcut o yüzden A modeline içim ısınmadı. Diğer anakartlarda böyle bir durum söz konusumu?Eğer ki almak istediğin şey matx bir sistemse evet alınır ama bunu atx rog ile karıştırma
Atx alacaksan bu 2 rog var fiyatına değer;
![]()
Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix B650-A Gaming Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 9.408,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
matx sistem toplayacaksan alabilirsin G modeli küçük atx istiyorsan bu 2 rogdan birini al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13k bandında b850 rog kadar dolu x870 yok hocam yine bakayım ama aorus düşmüyorsa boşuna x870 düşünmeyin 4 kanal rami 3600mhz olarak kullanmak istiyorsanız diğer x870 lere yönelebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gigabyte ya Gaming x orta sınıf olarak geçiyor x870 Gaming x bile 13k fiyat bandında rog bundan daha doludur aoruslar yine uçmuş
genel olarak 9800x3d takmıyacaksanız fazla önemli değil bir çok şirket anakart ve kullanıcı hatası desede gigabyte serisi dışında tüm anakartlarda durum böyleydi maalesef gigabyte ta 1 tane b650 vardı onun dışı sorun yoktu aorus alın diye boşuna demiyorum bütçeniz çıkıyorsa aorus almanız en mantıklısıRog b850-a da asus kendi sitesinde şöyle bir yorum mevcut o yüzden A modeline içim ısınmadı. Diğer anakartlarda böyle bir durum söz konusumu?
Ben zamında onu çok araştırdım, kendi sitesinde sadece x870 ve x870e destekli yazıyor bence B850 de de gayet iyi çalışır ayrıyeten 13k seviyesinde sıfır en iyi anakartı sanırım bu, ikinci elde gigabyte aorus elite içe x870 var bu fiyata. Bence güzel tercih ama.B650-a, B850-a ve B850-g anakartların hepsine baktım ve gskill trident z5 royal neo desteği yok. Kullanımda sorun çıkartır mı?
Testleri genel olarak her firma x serisinde deniyor ve yapıyor testlere x serilerinden bakmakta fayda var onlarda destekliyse hepsinde vardır zatenBen zamında onu çok araştırdım, kendi sitesinde sadece x870 ve x870e destekli yazıyor bence B850 de de gayet iyi çalışır ayrıyeten 13k seviyesinde sıfır en iyi anakartı sanırım bu, ikinci elde gigabyte aorus elite içe x870 var bu fiyata. Bence güzel tercih ama.
Ama benim baktım Royal Neo 8000mhz değerliydi bu hızda her anakartta stabil hızda çalışmıyor maalesefTestleri genel olarak her firma x serisinde deniyor ve yapıyor testlere x serilerinden bakmakta fayda var onlarda destekliyse hepsinde vardır zaten
O kısım için zor evet ama bu değerleri 4 kanaldan alamazsınız zaten max 6400 veriyorlar onuda aorus veriyor 6400mhz üstü benim şahsi fikrim şovAma benim baktım Royal Neo 8000mhz değerliydi bu hızda her anakartta stabil hızda çalışmıyor maalesef
Tüm işlemcileri takabilirsiniz buna güzel tercihAorus olarak bu anakart var B850-G yerine tercih edilir mi? Arada 900 tl fark var.
![]()
GIGABYTE B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE AMD B850 AM5 DDR5 Soket 8200MT/s Wi-Fi 6E mATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GIGABYTE Marka GIGABYTE B850M AORUS ELITE WIFI6E ICE AMD B850 AM5 DDR5 Soket 8200MT/s Wi-Fi 6E mATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Tebilion u bilmiyorum ama konu açabilirsinizEn uygun Tebilonda var güvenilir midir?