Adamla çarşamba günü anlaştın ve hala almadın mı niye milleti oyalıyorsunEderi 40 dan fazla mı arkadaşlar ?
Adamla çarşamba günü anlaştın ve hala almadın mı niye milleti oyalıyorsunEderi 40 dan fazla mı arkadaşlar ?
Neden oyalayayım arkadaşım? Adam o gün 40 a vermedi. 45 dedi dün yazmış 40 gel al diye onun için soruyoruzAdamla çarşamba günü anlaştın ve hala almadın mı niye milleti oyalıyorsun
Al gitsin 40k anlaştıysan uzatma fazlaNeden oyalayayım arkadaşım? Adam o gün 40 a vermedi. 45 dedi dün yazmış 40 gel al diye onun için soruyoruz
al geç 40 a daha ne olsun 20 yemi versin 40-45 e de alınır al geç 40 bine 0 kapalı kutuysa hiç kullanılmadıysa ürün değer test edersin hemen verirsin parasını alırsın gelirsinNeden oyalayayım arkadaşım? Adam o gün 40 a vermedi. 45 dedi dün yazmış 40 gel al diye onun için soruyoruz
Hocam ürünler kapalı kutu bende montaj bilmiyorum sorun orada adam da bilmiyoral geç 40 a daha ne olsun 20 yemi versin 40-45 e de alınır al geç 40 bine 0 kapalı kutuysa hiç kullanılmadıysa ürün değer test edersin hemen verirsin parasını alırsın gelirsin
alcan gelcen o zaman video açıp baka baka yapcan aşırı kolay bu arada montajHocam ürünler kapalı kutu bende montaj bilmiyorum sorun orada adam da bilmiyor
Hocam yaparsın montajı kendin en kötü yardımcı oluruz.Ürünlerin kutusunuHocam ürünler kapalı kutu bende montaj bilmiyorum sorun orada adam da bilmiyor
İlk başta 40a anlaştık yazmışsın o yüzden ben de öyle yazdımNeden oyalayayım arkadaşım? Adam o gün 40 a vermedi. 45 dedi dün yazmış 40 gel al diye onun için soruyoruz
Hocam bende işte tereddüt ettim. Normalde ederi ne acabaHocam yaparsın montajı kendin en kötü yardımcı oluruz.Ürünlerin kutusunu
Orda açıp bak istersen.40 gayet iyi fiyat.
Yok hocam adam vazgeçti onun için bir şey diyemedimİlk başta 40a anlaştık yazmışsın o yüzden ben de öyle yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
40 eder anakart iyi ve wifi ssd de 1TB sadece ramin CL değeri biraz fazla o da pek sorun olmaz
Sıfır piyasası 55k civarı.Hocam bende işte tereddüt ettim. Normalde ederi ne acaba
Yok hocam adam vazgeçti onun için bir şey diyemedim
Hocam 40 diyor şu anSıfır piyasası 55k civarı.
Adam en son ne dedi 45 e kadar alınır bana göre
Eyv hocam teşekkür ederimİlk başta 40a anlaştık yazmışsın o yüzden ben de öyle yazdım
40 eder anakart iyi ve wifi ssd de 1TB sadece ramin CL değeri biraz fazla o da pek sorun olmaz
Al gitsin.Ürünlerin kutusunu adamın yanında aç göz ucuyla bak şöyle sıfır mı diye anlarsın zaten sıfırsa.Hocam 40 diyor şu an
Aynen hocam yüksek ihtimalle vatandan alınma sistemAl gitsin.Ürünlerin kutusunu adamın yanında aç göz ucuyla bak şöyle sıfır mı diye anlarsın zaten sıfırsa.