Findeks kredi raporunda mi risk raporunda mi birinde alabileceğin kredi kartı limiti yazıyordu.Merhaba arkadaşlar acaba böyle bir site var mı diye merak ediyorum hangi banka ne kadar kredi kartı limiti veriyor öğrenmek istiyorum ona göre o bankadan hesap açıp kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum.
anladım teşekkür ederim.onu bankalar bilir diye biliyorum çünkü puanın oluyor bankada çalışıyormusun sigortalımısın
e devletten risk merkezi raporunu aldım ama alabileceğim limit yazmıyordu.Findeks kredi raporunda mi risk raporunda mi birinde alabileceğin kredi kartı limiti yazıyordu.
Onda yazmıyordu galiba.anladım teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e devletten risk merkezi raporunu aldım ama alabileceğim limit yazmıyordu.
O ücretsiz olduğu için açık limit yazmaz. Findeks in sitesinden ya da herhangi bir bankadan 30-60 arasında değişiyor ücretleri parayla alabilirsin.anladım teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e devletten risk merkezi raporunu aldım ama alabileceğim limit yazmıyordu.
şimdi bankadan aldım findeks raporunu 69 tl ye acaba ne zaman e postama gelir ?O ücretsiz olduğu için açık limit yazmaz. Findeks in sitesinden ya da herhangi bir bankadan 30-60 arasında değişiyor ücretleri parayla alabilirsin.
5-10 dk içinde geliyor normalde.şimdi bankadan aldım findeks raporunu 69 tl ye acaba ne zaman e postama gelir ?
enpara fazla veriyorMerhaba arkadaşlar acaba böyle bir site var mı diye merak ediyorum hangi banka ne kadar kredi kartı limiti veriyor öğrenmek istiyorum ona göre o bankadan hesap açıp kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum.