❌İndirim Bitti! ThermalGrizzly (Polartherm X-10 ~ 40g) 480₺

O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.
HD7850 de CM Maker kullandım sorun yaşamamıştım.

O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 ay sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.
Valla ben denedim öylebi sorun yaşamadım mx-4 biraz fazla yayılmıştı ama mx-6 pekte yayılmadı

HD7850 de CM Maker kullandım sorun yaşamamıştım.
Ben de zamanında maker nanoyu GTX 980 kartımda kullanmıştım uzun idare etmişti ama yeni gpular biraz daha nazlı gibi.
Valla ben denedim öylebi sorun yaşamadım mx-4 biraz fazla yayılmıştı ama mx-6 pekte yayılmadı
Valla hocam ne diyeyim. Bildiğim bir çok şeye ters söylediklerin o yüzden yorum yapmasam daha iyi.

Macunun üzerinde ki baskıyı kaldırınca boşluklar baya kalmış.
Screenshot_7.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında en iyisi Halnziye HY-P17 fakat ülkemizde bulunmuyor.

Ben de zamanında maker nanoyu GTX 980 kartımda kullanmıştım uzun idare etmişti ama yeni gpular biraz daha nazlı gibi.

Valla hocam ne diyeyim. Bildiğim bir çok şeye ters söylediklerin o yüzden yorum yapmasam daha iyi.
Hocam bende denedim mx-4 de dediğin doğruda mx-6 biraz daha yoğun ben r5 5600 rx6500m r5 7635hs rtx4060'lı laptopta kullandım sorun yok hayla daha

Hocam bende denedim mx-4 de dediğin doğruda mx-6 biraz daha yoğun ben r5 5600 rx6500m r5 7635hs rtx4060'lı laptopta kullandım sorun yok hayla daha
Valla bende hem ekran kartımda hemde notebookumda MX6 denedim ama 2 ay dayanmadı. Bakımdan 2 ay sonra dereceler artmaya başladı. Sonra Heilos2 kullandım ve 1 yıldır bakım yapmıyorum. Dereceler 1-2c falan arttı. Belki gözleminiz yanlıştır. Belki yüksek RPM'de aynı sıcaklıkta kalıyor olabilir, testi nasıl gerçekleştiriyorsunuz bilmiyorum.

Hepsiburada Link
Trendyol Link
N11 Link

Son 3 stok diyor alınır mı acaba mx-6 kullanıyorum 9800x3d için hangisi daha iyi olur?

Aldık bakalım X10'dan, yoğunluğu böyle kurumuş gibi değilse Notebook ve GPU sürülmez.

Onun için Cooler Master Cyrofuze kullanıyordum, GPU ve Notebook için neredeyse kuru macuna yakın kıvamda olan macun kullanmak şart

Aldık bakalım X10'dan, yoğunluğu böyle kurumuş gibi değilse Notebook ve GPU sürülmez.

Onun için Cooler Master Cyrofuze kullanıyordum, GPU ve Notebook için neredeyse kuru macuna yakın kıvamda olan macun kullanmak şart
Viskozitesi yüksek bu maçının bence yoğundur

Kaçırdık ya termal de lazımdı ama yapacak bir şey yok

Son 3 stok diyor alınır mı acaba mx-6 kullanıyorum 9800x3d için hangisi daha iyi olur?
Şahsi fikrim almamak.

Bende 2 sistem var, birisinde 5800x diğerinde 9800x3d var, Arctic sıvı soğutma aldığım için ve kutusundan MX-6 çıktığı için MX-6 kullandım. Şuanda sıfır sıkıntı, sıcaklık değerlerim ideal. Tahmini 1 buçuk seneye yakın süre sonra değiştirmeyi planlıyorum. Anlık olarak daha iyisi çıkmazsa aklımda bulunanları yazayım, beraber değerlendirelim.

1) Thermal Grizzly Kyronaut Extreme
2) Thermal Grizzly Kyronaut
3) Cooler Master MasterGel Maker
4) Arctic MX-6

Temin edebilirsem:

5) Honeywell PTM 7950
6) Thermal Grizzly Putty Pro

Tercih etme sıram da bu şekilde fakat Kyronaut ile Extreme arasında gidip geliyorum. Sebebi ise Extreme daha iyi performans vermesine karşılık daha çabuk kuruduğu veya daha hızlı" performansını yitirdiği söyleniyor. Thermall Grizzly Putty Pro'yu temin edebilirsem onu da CPU üzerinde deneme niyetim var. Normali değil dikkatinizi çekerim, Pro olanı özellikle. Faz değişkenli termal ürün.

Geri