❌İndirim Bitti! ThermalGrizzly (Polartherm X-10 ~ 40g) 480₺

O macunların hiçbiri notebook ve gpu için iyi olmaz hocam. En az 14 farklı macun denemişimdir hepsi 1-2 ay sonunda pump-out yapıyor. Metot fark etmiyor.

Öneriniz var mı hocam? Yani ‘şunu al, kafan rahat etsin’ diyebileceğiniz bir model hem GPU hem de CPU için?

Dostlar çok anladığım bir şey değil. 7800x3d için alınır mı? İyi midir.

elimde 8 gram sıfır mx4 var, mx6 var sadece bir ekran kartına sürdüğüm. bu forum beni iyice zarara sokacak almamak için zor tutuyorum kendimi. mk/w değerini göremedim kendi sitesinde bile. x8 için i3/i5 r3/r5 x10 için i5/i7 r5/r7 demişler

elimde 8 gram sıfır mx4 var, mx6 var sadece bir ekran kartına sürdüğüm. bu forum beni iyice zarara sokacak almamak için zor tutuyorum kendimi. mk/w değerini göremedim kendi sitesinde bile. x8 için i3/i5 r3/r5 x10 için i5/i7 r5/r7 demişler
elinde varsa niye alıyorsun hocam ben iyi kötü bilgisayar alıp topluyorum evdeki bütün termallarim 3 ayda bitti diye 40gr tüpü alırken 40 defa düşündüm. 480 lira parada az değil ztn 1-2 yıl dursa tipi kaymaya başlıyor macunun sıvısı thermalinden ayrılıyor kuş boku gibi akmaya başlıyor stok yapılacak bişey değil bunlar alcan kullancan cok sıkı kapatırsın ağzını ev kullanıcısı heleki 40gr hiç girmesin. 70-80 kullanım diyor.

benim tek endişem ekran kartına iyi gelirmi 2060lı sistem çok geliyor bakıma kartlar direkt 83 derece limitinde calısıyor hotspotları 105 görüyor

Valla bende hem ekran kartımda hemde notebookumda MX6 denedim ama 2 ay dayanmadı. Bakımdan 2 ay sonra dereceler artmaya başladı. Sonra Heilos2 kullandım ve 1 yıldır bakım yapmıyorum. Dereceler 1-2c falan arttı. Belki gözleminiz yanlıştır. Belki yüksek RPM'de aynı sıcaklıkta kalıyor olabilir, testi nasıl gerçekleştiriyorsunuz bilmiyorum.
Ben ilk biraz bol sürdüm 3 haftaya kalmadan ısılar direk arttı 110 lara dayandı sonra sildim azca sürdüm sorun olmadı

elinde varsa niye alıyorsun hocam ben iyi kötü bilgisayar alıp topluyorum evdeki bütün termallarim 3 ayda bitti diye 40gr tüpü alırken 40 defa düşündüm. 480 lira parada az değil ztn 1-2 yıl dursa tipi kaymaya başlıyor macunun sıvısı thermalinden ayrılıyor kuş boku gibi akmaya başlıyor stok yapılacak bişey değil bunlar alcan kullancan cok sıkı kapatırsın ağzını ev kullanıcısı heleki 40gr hiç girmesin. 70-80 kullanım diyor.

benim tek endişem ekran kartına iyi gelirmi 2060lı sistem çok geliyor bakıma kartlar direkt 83 derece limitinde calısıyor hotspotları 105 görüyor
aynen almasam daha iyi dediğin gibi

ilgimi çekti ama iyi bir inceleme şart gibi

1758530774033.webp

n11 150 tl yeni üye kuponu ile 325 tl ye aldım teşekkürler

bu macunun termal iletkenliği kaç hiçbir yerde yazmıyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri