🔥İndirim Xiaomi 15T Amazona Özel 6 Ay Taksitle! 35k🔥

Xiaomi de ana akım Mi modeller dışında Redmi, T, Poco hiç birine 35-40K verilmez.

İşlemci bari SD olsa diyecem ona da Mediatek çakmışlar...

muhtemelen yanlıs kategori yüzünden (taksit) stokları cektiler alanlara gönderirler mi acaba 6 taksit tel iyi

tel için neden yasak koysun ki anlamıyorum millet alsın bari.

tel için neden yasak koysun ki anlamıyorum millet alsın bari.
Türkiye’de cep telefonuna taksit konusu BDDK’nın düzenlemesiyle netleştirilmiş durumda. 5 Aralık 2024 tarihinde yayımlanan “Cep telefonu alımlarına yönelik kredi ve taksit düzenlemeleri” kararına göre; telefonun fiyatı 5.000 TL’nin üzerindeyse kredi kartına taksit yapılamıyor, sadece peşin alınabiliyor. Eğer telefon 5.000 TL ve altındaysa en fazla 3 ay taksit yapılabiliyor. Bu nedenle Trendyol, Hepsiburada, Amazon Türkiye gibi siteler bu kurala uymak zorunda. Daha uzun vadeli ödeme için ise tek seçenek, bankaların sunduğu tüketici kredisi ya da operatörlerin sağladığı finansman imkanlarını kullanmak.

Xiaomi de ana akım Mi modeller dışında Redmi, T, Poco hiç birine 35-40K verilmez.

İşlemci bari SD olsa diyecem ona da Mediatek çakmışlar...
eminmisin? bu özelliklere bak bakalım...

yani isteler diğer sitlerde taksitli telefon satabilir mi kanun işe yaramıyor mu anlamadım bu ülkede?

eminmisin? bu özelliklere bak bakalım...

Kağıt üstünde hepsi. Yıllarca çok farklı Xiaomi cihazlar kullandım arayüzü bile rezalet, akıcılık sıfır. Kamera performansı rezalet hele ki ön kamera her zaman rakiplerinin çok çok gerisinde. Tepe modellerde ön kamerayı biraz toparladılar ama giriş ve orta modellerde halen çöp.

yani isteler diğer sitlerde taksitli telefon satabilir mi kanun işe yaramıyor mu anlamadım bu ülkede?
yok normalde yasak kimisi kılıf gibi başka kategoriden gösteriyor , telefoncular komisyonla baska bisey gösterip tel satıyor ama gidip teknosadan vatandan vs taksitle alamıyorsun.

yok normalde yasak kimisi kılıf gibi başka kategoriden gösteriyor , telefoncular komisyonla baska bisey gösterip tel satıyor ama gidip teknosadan vatandan vs taksitle alamıyorsun.
amazon böyle işlerle uğraşır mı kılıf falan sence öyle kolay bişey olsa hepsiburada trendyol falanda yapardı şimdiye kadar?

amazonda bazen kılıf kategorisinden çıkan telefonlarda taksit oluyor. saçma sapan yasayı savunmaya gerek yok, insanlar faydalansın bu kadar sorgulamaya ne gerek var.

Geri