Ben ml1a kullanıyorum ama forumda en iyi @Tayfunns anlıyor istediğin şeyleri tayfunu etiketliyerek sorabilirsiniz o size detaylı yardımcı olur benimle 1-2 ay uğraşmıştı (sağolasın tayfun hocamMaks Bütçe 15k Sorunsuz kaliteli paneli olan bir model önerir misiniz pivot olması çok önemli değil monitör kolum var şuanda Lenovo R25-i var bende fakat 2k sisteme geçtiğim zaman bu monitör olmayacak o yüzden satıp 2k monitör alacağım
ovv lenovo mu direk aldım bunu hocam
satıcı sinerji hocam ya sinerjiden bişey alınmaz bir de bu mu lenovo mu
@Tayfunns hocam yardımlarınızı bekliyorum o zamanBen ml1a kullanıyorum ama forumda en iyi @Tayfunns anlıyor istediğin şeyleri tayfunu etiketliyerek sorabilirsiniz o size detaylı yardımcı olur benimle 1-2 ay uğraşmıştı (sağolasın tayfun hocam) önerecektir size en iyi olanını
Görünce yardımcı olur süzeovv lenovo mu direk aldım bunu hocamr25-i 30 dan çok memnundum bu da onun gibi kaliteliyse alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Tayfunns hocam yardımlarınızı bekliyorum o zaman![]()
Bir sorunuz varsa özelden yazabilirsiniz banaovv lenovo mu direk aldım bunu hocamr25-i 30 dan çok memnundum bu da onun gibi kaliteliyse alırım
@Tayfunns hocam yardımlarınızı bekliyorum o zaman![]()
çok sağolun peki alternatif var mı başla yoksa direk bu mu diyorsunuzQD ips veya mini Led ips değilse 2k için 15k vermene gerek yok.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bende biraz araştırmadan fiyatı makul geldiği için bir kaç gün önce bu ürünü sipariş ettim sizce iyi bir tercih olmuş mu? Peşin fiyatına 5 taksitle aldım bir de kupon ile birlikte 8400'e denk geldi.QD ips veya mini Led ips değilse 2k için 15k vermene gerek yok.
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" TUF GAMING VG27AQL5A 0.3Ms 210Hz QHD IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Philips mı bumu hocamQD ips veya mini Led ips değilse 2k için 15k vermene gerek yok.
G65b var ama sorunsuz istediğiniz için önermedim. Diğer modellere kıyasla daha fazla ölü piksel çıkabiliyor çünkü.çok sağolun peki alternatif var mı başla yoksa direk bu mu diyorsunuz
R27qe taksitle alınabiliyorsa o biraz daha iyi. Aksi halde bu fiyata 5 taksitle aoc alınabilir.Hocam bende biraz araştırmadan fiyatı makul geldiği için bir kaç gün önce bu ürünü sipariş ettim sizce iyi bir tercih olmuş mu? Peşin fiyatına 5 taksitle aldım bir de kupon ile birlikte 8400'e denk geldi.
Philips in renk gamutu testi yok ama muadillerine baktığımda tahmini %90 DCI-P3 renk gamutuna sahiptir.Philips mı bumu hocam