Öneri 2K Ips Monitör Önerisi ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,186
Maks Bütçe 15k Sorunsuz kaliteli paneli olan bir model önerir misiniz pivot olması çok önemli değil şuanda Lenovo R25-i var bende fakat 2k için sistem topluyorum bu monitörü satacağım

Maks Bütçe 15k Sorunsuz kaliteli paneli olan bir model önerir misiniz pivot olması çok önemli değil monitör kolum var şuanda Lenovo R25-i var bende fakat 2k sisteme geçtiğim zaman bu monitör olmayacak o yüzden satıp 2k monitör alacağım
Ben ml1a kullanıyorum ama forumda en iyi @Tayfunns anlıyor istediğin şeyleri tayfunu etiketliyerek sorabilirsiniz o size detaylı yardımcı olur benimle 1-2 ay uğraşmıştı (sağolasın tayfun hocam 🫶) önerecektir size en iyi olanını

ovv lenovo mu direk aldım bunu hocam 😃 r25-i 30 dan çok memnundum bu da onun gibi kaliteliyse alırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcı sinerji hocam ya sinerjiden bişey alınmaz bir de bu mu lenovo mu

Ben ml1a kullanıyorum ama forumda en iyi @Tayfunns anlıyor istediğin şeyleri tayfunu etiketliyerek sorabilirsiniz o size detaylı yardımcı olur benimle 1-2 ay uğraşmıştı (sağolasın tayfun hocam 🫶) önerecektir size en iyi olanını
@Tayfunns hocam yardımlarınızı bekliyorum o zaman 🙂

ovv lenovo mu direk aldım bunu hocam 😃 r25-i 30 dan çok memnundum bu da onun gibi kaliteliyse alırım

Görünce yardımcı olur süze

Bir sorunuz varsa özelden yazabilirsiniz bana

QD ips veya mini Led ips değilse 2k için 15k vermene gerek yok.
çok sağolun peki alternatif var mı başla yoksa direk bu mu diyorsunuz

QD ips veya mini Led ips değilse 2k için 15k vermene gerek yok.
Hocam bende biraz araştırmadan fiyatı makul geldiği için bir kaç gün önce bu ürünü sipariş ettim sizce iyi bir tercih olmuş mu? Peşin fiyatına 5 taksitle aldım bir de kupon ile birlikte 8400'e denk geldi.

İmzamda ki monitör ihtiyaçlarını karşılar ama biraz tuzlu lakin kaliteli bir ıps monitör

Hocam bende biraz araştırmadan fiyatı makul geldiği için bir kaç gün önce bu ürünü sipariş ettim sizce iyi bir tercih olmuş mu? Peşin fiyatına 5 taksitle aldım bir de kupon ile birlikte 8400'e denk geldi.

R27qe taksitle alınabiliyorsa o biraz daha iyi. Aksi halde bu fiyata 5 taksitle aoc alınabilir.
Philips mı bumu hocam
Philips in renk gamutu testi yok ama muadillerine baktığımda tahmini %90 DCI-P3 renk gamutuna sahiptir.

Asus %94 DCI-P3 renk gamutuna sahip. Bir de parlaklık 50 nit daha fazla, birazcık da kontrast daha iyi çıkmış ama üniteden üniteye sapmalar olabilir.

Geri