tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
- Bütçe
- 40000
35.000 TL bandında maksimum 40b.000 TL olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
S24+ fiyatı düşerse S2535.000 TL bandında maksimum 40b.000 TL olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
benimde ortalama bu bütçem var ve sanırsam en mantıklı seçenek s24+35.000 TL bandında maksimum 40b.000 TL olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
vatanda gece yarisi indirimle 33.039tlye satilan honor 400 pro 12/512. ustune para vermenize gerek yok.35.000 TL bandında maksimum 40b.000 TL olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.
![]()
Apple iPhone 13 128 GB Beyaz (Apple Türkiye Garantili) - idefix
Apple iPhone 13 128 GB Beyaz (Apple Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm iPhone İOS Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Adı geçen telefonlara rakip bile olamaz![]()
Apple iPhone 13 128 GB Beyaz (Apple Türkiye Garantili) - idefix
Apple iPhone 13 128 GB Beyaz (Apple Türkiye Garantili) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm iPhone İOS Telefonlar ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Satarken zarar etmeyeceğin bir telefon. Apple'ın kalitesi tartışmasız açık ara önde gelir. Android telefonlara virüs giriyor. Sonra uğraş dur. Kendim android kullanıyorum IOS sisteme geçme kararı aldım öyle paramda yok üst seviiye telefon almaya. Yoksa IPhone 17 pro max alıp keyfime bakardım.Adı geçen telefonlara rakip bile olamaz
İphone 13 128 bu yıl ölü olan telefon hala satarken değer kaybetmiyor diyosun lan zaten cihaz 128 4 yıllık bunu kime satacan daha sıfır android amiral gemisi varken bana gelmişsin 4 yıl önceki telefonu övüyosunSatarken zarar etmeyeceğin bir telefon. Apple'ın kalitesi tartışmasız açık ara önde gelir. Android telefonlara virüs giriyor. Sonra uğraş dur. Kendim android kullanıyorum IOS sisteme geçme kararı aldım öyle paramda yok üst seviiye telefon almaya. Yoksa IPhone 17 pro max alıp keyfime bakardım.