Samsung Odssey G65B alınır mı

Emirhan¢

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba iyi forumlar dilerim G65B harici IPS panel bir monitör varmı
Max bütcem 13.5k tercihim 240hz 2k
Pek kadar veremedim G65B için bazıları aşırı ghosting var diyor bazıları yok diyor lütfen kullanan veya kullanmış olan birisi tavsiye versin

alınır
ips bu var kendi kullandığım monitör
Sizin attığınız mi yoksa G65B mi gercekten pişman olmak istemiyorum son 2 ayda 3 monitör değistiriyorum ilkini 1 yıl kullandım kronik sorun oluştu aoc ikinciyi daha 10 gün önce aldım onda da ölü pixel ve G-sync aktif olmasına rağmen ekranda yırtılma oluyordu Philips, yani bunu gidip direk vatan bilgisayardan alıcam tüm testlerini teknik servis ile yapıcam alırsam

Sizin attığınız mi yoksa G65B mi gercekten pişman olmak istemiyorum son 2 ayda 3 monitör değistiriyorum ilkini 1 yıl kullandım kronik sorun oluştu aoc ikinciyi daha 10 gün önce aldım onda da ölü pixel ve G-sync aktif olmasına rağmen ekranda yırtılma oluyordu Philips, yani bunu gidip direk vatan bilgisayardan alıcam tüm testlerini teknik servis ile yapıcam alırsam
O zaman en iyisi gidip test edip gözünüzle görerek almanız olur.

fark etmez ikisi de iyi monitörler
testlerini yaptırıcam diyosn samsung al diğer tarafta incehesap satıyor biraz uğraşırsın sorun çıkarsa

Pek kadar veremedim G65B için bazıları aşırı ghosting var diyor bazıları yok diyor lütfen kullanan veya kullanmış olan birisi tavsiye versin
Alınır ghosting neredeyse yok herhangi bir sorun da görmedim

fark etmez ikisi de iyi monitörler
testlerini yaptırıcam diyosn samsung al diğer tarafta incehesap satıyor biraz uğraşırsın sorun çıkarsa
Yani incehesap bedava bir şey verse almayacak durumdayım çok çektirdiler bana topkapı mağazasında varmış monitör oraya gidip bakıcam peşin fiyatına 3 taksitte yapıyorlar

Kanka 2 aylık kullanıcısıyım neredeyse kesinlikle al benim aldığım zamanlar fiyatına rakibi olmayan bir monitördü öğrenci indirimiyle birlikte şu an ne olmuştur tabi bilemiyorum ama monitör kesinlikle canavar.

Gözümü inanılmaz yoruyor benim parlaklık 6/20’de olmasına rağmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözümü inanılmaz yoruyor benim parlaklık 6/20’de olmasına rağmen
Rm-344 den geçtim alışmadı gözüm 2 aydır

Kanka 2 aylık kullanıcısıyım neredeyse kesinlikle al benim aldığım zamanlar fiyatına rakibi olmayan bir monitördü öğrenci indirimiyle birlikte şu an ne olmuştur tabi bilemiyorum ama monitör kesinlikle canavar.
Ben de yeni aldım da monitör için yapmam gereken özel bi ayar var mı siz ne gibi ayarlar yaptınız

Ben de yeni aldım da monitör için yapmam gereken özel bi ayar var mı siz ne gibi ayarlar yaptınız
https://www.eizo.be/monitor-test/ monitörün testlerini bu siteden yaptım tüm testleri yapabiliyorsun buradan ghosting ışık sızması ölü piksel vs.
Monitör ayarlarından oyun moduna alıp tepki süresini standart yapın. Bunlar teknik detaylar bir de monitörde kaliteyle ilgili bir dünya ayar var onlar senin görsel zevkine giriyor. Mesela ben parlaklığı biraz yükselttim renk ayarları kontrast ayarlarıyla birazcık oynadım bunları bakarak gözlemleyerek yapmakta fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,098
Üyeler
183,217
Son üye
Flexi11
Geri