Sessiz fan pahalı olur bu fiyatlarda bulamazsın pek.Sesli çalışıyormuş bu model.
Sessiz fan pahalı olur bu fiyatlarda bulamazsın pek.
Buna hiç gerek yok atılanlardan alabilirsin. Devir ayarı yaparsın ses sorunun ortadan kalkar. Corsair 3 lü seti al geç.THERMALTAKE CT120 EX ARGB 3x120mm Manyetik Modüler Fan Kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE CT120 EX ARGB 3x120mm Manyetik Modüler Fan Kiti fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu nasıldır acaba biraz pahalı ama hiç anlamam pc den oyüzden soruyorum.![]()
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam ayın başında aksilik olmassa bi kaç daha öneri gelsin alıcam.Buna hiç gerek yok atılanlardan alabilirsin. Devir ayarı yaparsın ses sorunun ortadan kalkar. Corsair 3 lü seti al geç.
Fiyatı ve CFM değeri çok iyi, sessiz de çalışıyor.SELAMÜN ALEYEKÜN
Kasama 6 Adet daha fan eklemek istiyorum kombinasyonu bozulmasın diye standart olan rgb bi fanlardan istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Thermalright öneririm fiyat performanstır hocam sanırım dark ın bi modeli vardı kontrolcü ile geliyorduFiyatı ve CFM değeri çok iyi, sessiz de çalışıyor.
![]()
Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah 3’lü Kasa Fanı
Fan motoru, yüksek dayanıklılığa sahip manyetik destekli S-FDB (Sıvı Dinamik Yatak) ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
Onu hiç bilmiyorum gerçekten, bunu aldıktan sonra hiçbir şeye bakmıyor insanThermalright öneririm fiyat performanstır hocam sanırım dark ın bi modeli vardı kontrolcü ile geliyordu
Hiç gerek yok hocam tright iyidirOnu hiç bilmiyorum gerçekten, bunu aldıktan sonra hiçbir şeye bakmıyor insan![]()
Sizin PSU ne oldu bu arada hocam çözdünüz mü problemi?Hiç gerek yok hocam tright iyidir![]()