Valorant hilelerin artması

Vanguard iyi falan değil. Aksine hile eşiğini yükseltti, sıradan hileler değil daha kompleks ve algılanması zor hilelerin türemesine neden oldu. Valve bu hataya düşmüyor, belli periyotlarda toplu ban atıyor ama bu meselenin kökten bir çözümü yok yine de.

Vanguard iyi falan değil. Aksine hile eşiğini yükseltti, sıradan hileler değil daha kompleks ve algılanması zor hilelerin türemesine neden oldu. Valve bu hataya düşmüyor, belli periyotlarda toplu ban atıyor ama bu meselenin kökten bir çözümü yok yine de.
Ya bildiğin adamlar cihaz üretiyor hile için PC ye bağlıyorsun algılamıyor vanguard

Hesap doğrulama çözümü gayet aslında ama karlı değil o yüzden zor

Valla 20 sene boyunca rek oyunlar oynadım şu kadar söyleyeyim, piyasada hile olmayan rek oyun yok. Özellikle VALO'da sevgilisini etkilemeye çalışan çoğu jett main hile, sadece oyunu anlamayan adama anlatamıyorsun. En az CS'nin yarısı kadar hile vardır VALO'da sana katılıyorum.
Pubg de oyunun yarısı hile sürekli banlanıp yeni hesap açıyorlar, hilesiz oyun yok katılıyorum. Kernel anti cheat hiçbir işe yaramıyor.

bunları isteselerde engelleyemezler telefon no ile doğrulamada çözüm değil çok kolay fake no ile doğrulayabilirler

Bu tarz oyunlarda hile olması, hilelerin çoğalması çok doğal. Atıyorum adam CS2'de hile açıyor ve oynadığı hesap banlanıyor. Eeeee adam ne yapıyor? Gidiyor yeni bir hesap alıyor, oyunu alıyor ve tekrardan oynamaya devam ediyor. Burada bu olay kime yarıyor? Steam'e... Her platformda aynı bu durum, değişmeyecek de...
Cs faceitte durumlar nasıl bilen birisi yazabilir mi belki oraya geçebilirim çünkü valorantta 5 maçtan 2 sinde oyunun gidişatını etkileyecek kadar kullanılıyor hile

valoront hep hile doluydu csye çamur attılar
Hocam şimdi 2 oyun arasında hile konusunda devasa fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son 1 2 hafta içinde her Rank maçında şüpheleniyorum hesabım yüce 2 bayadır da bu eloda oynuyorum önceden gayet rahat bir şekilde oynayabildigim bu eloda son haftalarda defalarca hileyle karşılaşmış gibi hissediyorum replay sistemi gelmesiyle de son 10 maçta 2 kişiyi banlattım banlanmayan da bir o kadar oyuncu vardır gibi geliyor bunun sebebi ne son zamanlarda mi hile arttı ben mi öyle düşündüğüm için öyle hissediyorum fikirlerinizi merak ettim
Sadece 1 kere hile geldi banada şuana kadar

cs çamur atılmayacak oyun değil ki bizzat ben hile kullanıyorum banlayamıyor adamlar hilenin geliştiricileri trusted mode diye bişey yapmış sen onu açıcan overwatchta seni izleyen müfettiş siyah ekran görüyormuş sanırım satın aldığım yerin forumunda öyle yazmıştı ruslar
O zaman siyah ekran gördüğüme basarım direkt ekstrem saçmaymıs

Rank tüm oyunlarda hile mevcut ama Valorant bu konuda hepsinden fersah fersah iyi. Anti Cheat`i zaten çok başarılı algoritması çok gelişmiş, kalıcı donanım banı da atıyor. AC` si kernel seviyesinde. Bu arada Riot`u hiç sevmem leş firma ama bu konuda bence başarılılar.

O zaman siyah ekran gördüğüme basarım direkt ekstrem saçmaymıs
her siyah ekrana o şekilde durum bildirilmesi sizi zora da sokabilir çok saçma bi durum bana kalsa herkes vatandaşı olduğu ülkenin kimlik numarasıyla kayıt olmalı belli bi report sayısında bilgisayarına arka planda onu denetleyecek bir yazılım çalıştırılmalı bu kesin çözüm bana göre ama olur mu olmaz

Rank tüm oyunlarda hile mevcut ama Valorant bu konuda hepsinden fersah fersah iyi. Anti Cheat`i zaten çok başarılı algoritması çok gelişmiş, kalıcı donanım banı da atıyor. Elbette hile var ama adamlar bu konuda gayet başarılılar. Bu arada Riot`u hiç sevmem leş firma ama bu konuda bence başarılılar.
Bu arada Valorantı açınca bende usb çekme sesi geliyor ve ne zaman valorant oynasam o gün PC kapanmıyor kapata basıyorum sonsuza kadar siyah ekranda kalıyor.

Bu arada Valorantı açınca bende usb çekme sesi geliyor ve ne zaman valorant oynasam o gün PC kapanmıyor kapata basıyorum sonsuza kadar siyah ekranda kalıyor.
wifi usb'im vardı oyunlara girince bana da öyle oluyordu pc asla kapanmıyordu.

Geri