Özel baskı tişört tasarlama sitesi önerir misiniz? Ucuz olması önemli

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Ucuzdan kastım böyle 50 60 TL değil tabi ki ama bi tişörte de 300 lira vermem yani abi. O kadar da değil. Tamam ekonomi kötü ama o kadar da değil. Dur lan. LCW Basic tişörtlere baktım. Ekonomi o kadar kötü.
Neyse her şeyi unutun. Site önerin ben değerlendireyim.

Kullandın mı aşko?
Hayır ama siteleri araştırmıştım bi ara, en mantıklısı bu gibi duruyor. Metal grubu için t-shirt'leride buradan bastıracağım muhtemelen. İlk önce sen al hem kalitesini tam olarak ölçmüş olurum :D

Hayır ama siteleri araştırmıştım bi ara, en mantıklısı bu gibi duruyor. Metal grubu için t-shirt'leride buradan bastıracağım muhtemelen. İlk önce sen al hem kalitesini tam olarak ölçmüş olurum :D
La ucuzmuş da ha 160 TL. Ama şöyle bir sorun var. L beden yok. Ama yorumda beden algısının düşük olduğu, XXL ın normal giyimlerde (LCW, Koton vs) L olduğu falan yazmış

La ucuzmuş da ha 160 TL. Ama şöyle bir sorun var. L beden yok. Ama yorumda beden algısının düşük olduğu, XXL ın normal giyimlerde (LCW, Koton vs) L olduğu falan yazmış
Tüm bedenlerden birer tane sipariş et bana hangisi uyarsa onu alayım bende nasıl fikir?

Sen beni bildiğin kullanıyon
Olur mu Caner, benim yüksek seviyeli ileri görüşlülüğümü anlayamadın sanırım. O t-shirt'lerden sana küçük gelenler ilerdeki çocukların için yatırım olacak, büyük gelenleri ise ileride kullanabilesin diye aldırıyorum.

60 liraya vardı trendyolda

Geri