Maximum 850.000 TL’LIK OTOMATİK ARAÇ

Reaksiyon skoru
129
Arkadaşlar merhaba maximum 850.000 TL’Lik otomatik araaç bakıyorum ve arabalardan da anlamıyorum sanayiye girmeyeceğim araç önerebilir misiniz?

Toyota Corolla - Auris
Honda City - Civic ( 850'ye yeni kasalar zor da, yine çok eski olmayan bulunur galiba )
1.3 - 1.6 Fiat Egea
1.5DCi Renault Megane 4

Golf 6 - 7 / Polo ( temizini bulamazsan, sanayiye düştüğünde tam düşersin. )
i20 1.4
Clio 1.5

Toyota Corolla - Auris
Honda City - Civic ( 850'ye yeni kasalar zor da, yine çok eski olmayan bulunur galiba )
1.3 - 1.6 Fiat Egea
1.5DCi Renault Megane 4

i20 1.4
Clio 1.5
Sanayiyle uğraşmak istemiyorum hiç , civic de olmasın asker arabası.toyota auris hoşuma gitti ama benim bütçeye yüksek kmler varmış.Memnun eder mi?

Sanayiyle uğraşmak istemiyorum hiç , civic de olmasın asker arabası.toyota auris hoşuma gitti ama benim bütçeye yüksek kmler varmış.Memnun eder mi?
ben 3 gün önce 2011 auris aldım 1.6 otomatik eşimle kullanmak için benzin/lpg şu anda gayet memnunuz çekişi gidişi tatminkar daha yeni olduğu için bende eksiğini gediğini bilmiyorum ama araştırdım olumsuz bir şey göremedim.

ben 3 gün önce 2011 auris aldım 1.6 otomatik eşimle kullanmak için benzin/lpg şu anda gayet memnunuz çekişi gidişi tatminkar daha yeni olduğu için bende eksiğini gediğini bilmiyorum ama araştırdım olumsuz bir şey göremedim.
Lpg sonradan mı taktılırmış oluyo?

Clio 1.5 DCi EDC derim. Sorunsuz, turbolu çok canlı motor. Şanzıman genel anlamıyla sorunsuz ve çok rahat. Bu paralara temizini ve dolusunu bulabilirsin.

Toyota Corolla - Auris
1.3 - 1.6 Fiat Egea
1.5DCi Renault Megane 4

i20 1.4
Clio 1.5
bence city alınmayacak bir araba kalitesiz hissettiriyor ki zaten öyle kullanıcı yorumları da doğruluyor

Clio 1.5 DCi EDC derim. Sorunsuz, turbolu çok canlı motor. Şanzıman genel anlamıyla sorunsuz ve çok rahat. Bu paralara temizini ve dolusunu bulabilirsin.
Bence de benim şirket aracı 1.5 dci clio. Aile aracımız da 1.0 tce otomatik. 1.0 tce de gayet iyi ama çok yakıyor. 1.5 dci hayrına gidiyor resmen şehir içi 100kmde 3.3-3.5 yakar mı arkadaş bir araç. Bir de sorunsuz dediğiniz gibi 400kda daha motor şanzımanda problem olmadı. Clio 5 lerin şanzımanı daha sorunsuz daha iyi diye okudum ama işte çok yakıyor dediğim gibi. Şehir içi dikkat ederek 8 görüyorsun.

2020 Corsa 1.2 veya Clio tce veya Hyundai i20, büyük aile değilseniz olabilir.

Bence de benim şirket aracı 1.5 dci clio. Aile aracımız da 1.0 tce otomatik. 1.0 tce de gayet iyi ama çok yakıyor. 1.5 dci hayrına gidiyor resmen şehir içi 100kmde 3.3-3.5 yakar mı arkadaş bir araç. Bir de sorunsuz dediğiniz gibi 400kda daha motor şanzımanda problem olmadı. Clio 5 lerin şanzımanı daha sorunsuz daha iyi diye okudum ama işte çok yakıyor dediğim gibi. Şehir içi dikkat ederek 8 görüyorsun.
Hem motor küçük, hem CVT çok bağırıyor ve de benzinli. O yüzden çok yakar. Bi yakınım sıfır aldı 500km de araç 10LT şehir içi ortalamasıyla geziyor. Hiç gerek yok. 1.5 DCi EDC Clio candır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri