🔥İndirim Samsung Odyssey G65B VA 27 İnç 240 Hz 11.499 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Şu yazıya nasıl uyarı verebiliyorsunuz anlamıyorum. Uyarı veren baktı mı acaba sıfır black smearing va panel monitör diye bir şey var mıymış? Yok. Baksa görecek. En iyi fast va rapid va her neyse en iyisi olsun ortalama bir ips'e göre daha fazla black smearing yapıyor. Ha black smearing'in oyuna etkisi tartışılır ama koyu modda okuma yaparken baş dönmesi yapıyor basbayağı. Va mı ips mi o mu bu mu iyi diye yazmıyorum. Doğru bilgiye "yanlış bilgilendirme" uyarısı vererek yanlış bilgiyi modlar vermiş. Sabredip okuyanlara tşkler.
Valla modların da haberi yok bazı şeylerden he diyip geçiyoruz maalesef.

G65B önerdiğim güzel bir cihaz suan bu fiyata da alınır da bu uyarı biraz kötü olmus gayet de var bu monitörde bu durum çünkü

Bunu alabilirsin mesela
G65b'de ayrı tizen işletim sistemi var
İşletim sistemi içindeki ytden video açınca 60fps videoları 240fps ile renderlıyor
Ghosting 0
Çoğu ips'ten daha hızlı
Rtings testlerine bakabilirsin
Hdr 600 desteği var öyle çakma hdr kullanmıyor
Ayrı kumandası çıkıyor
Üstünde rgb ledleri ve ekranda gözüken renkleri oraya senkron eden core sync ayarı var
%100 srgb %93 dci-p3 oranı var
Ve 10bite alınca asus gibi 120hz'e düşmüyor 10bit 240hz 2k rahatlıkla veriyor
Daha da yazılacaklar var ama ben yoruldum sen ips almaya devam edebilirsin sen almadığın için satmıyor anlamına da gelmiyor bu fiyata bedava

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    64.3 KB · Hit: 57
G65b'de ayrı tizen işletim sistemi var
İşletim sistemi içindeki ytden video açınca 60fps videoları 240fps ile renderlıyor
Ghosting 0
Çoğu ips'ten daha hızlı
Rtings testlerine bakabilirsin
Hdr 600 desteği var öyle çakma hdr kullanmıyor
Ayrı kumandası çıkıyor
Üstünde rgb ledleri ve ekranda gözüken renkleri oraya senkron eden core sync ayarı var
%100 srgb %93 dci-p3 oranı var
Ve 10bite alınca asus gibi 120hz'e düşmüyor 10bit 240hz 2k rahatlıkla veriyor
Daha da yazılacaklar var ama ben yoruldum sen ips almaya devam edebilirsin sen almadığın için satmıyor anlamına da gelmiyor bu fiyata bedava
Kanka boşver anlatma insanlar gitsin IPS panel fanboyluğuna devam etsin gerçekten kendini yormana gerek yok. Bizim ülkede şunu anlayamıyorum; adam sanki IPS panel teknolojisinin distribütörü gibi gelmiş burda milletle kavga ediyor. Dostum konu sahibine bütçesi dahilinde alabileceği en iyi monitörü önermeye çalışıyorlar insanlar. Yıl olmuş 2025 ve adam bu paraya VA panel alınmaz diyor ama asla teknik donanım, görüntü kalitesi, kullanıcı deneyimi gibi referanslar yok dümdüz kafada oturmuş VA panel alınmaz diye. Konu sahibi için söylüyorum, kesinlikle alabilirsin kullanıyorum 2 aydır canavar gibi monitör istersen FPS oyun oyna istersen film izleme tadında hikayeli oyun oyna iki tür oyunu da oynadım ve monitörün bir problemi yok. Tek mevzu monitör geldiğinde benim gözüme parlaklığı düşük gelmişti ama dünya kadar görüntü ayarı var kendine göre çok rahat regüle edebilirsin.

Kanka boşver anlatma insanlar gitsin IPS panel fanboyluğuna devam etsin gerçekten kendini yormana gerek yok. Bizim ülkede şunu anlayamıyorum; adam sanki IPS panel teknolojisinin distribütörü gibi gelmiş burda milletle kavga ediyor. Dostum konu sahibine bütçesi dahilinde alabileceği en iyi monitörü önermeye çalışıyorlar insanlar. Yıl olmuş 2025 ve adam bu paraya VA panel alınmaz diyor ama asla teknik donanım, görüntü kalitesi, kullanıcı deneyimi gibi referanslar yok dümdüz kafada oturmuş VA panel alınmaz diye. Konu sahibi için söylüyorum, kesinlikle alabilirsin kullanıyorum 2 aydır canavar gibi monitör istersen FPS oyun oyna istersen film izleme tadında hikayeli oyun oyna iki tür oyunu da oynadım ve monitörün bir problemi yok. Tek mevzu monitör geldiğinde benim gözüme parlaklığı düşük gelmişti ama dünya kadar görüntü ayarı var kendine göre çok rahat regüle edebilirsin.
Başkan ben zaten bu olayları 2 3 kere daha yaşadım baktım döngüye girdi ne alırsa alsınlar kafasına girdim zaten ama başka insanları kötü yönlendirmelerine sinir oluyorum kendisi isterse ips kullanabilir

Başkan ben zaten bu olayları 2 3 kere daha yaşadım baktım döngüye girdi ne alırsa alsınlar kafasına girdim zaten ama başka insanları kötü yönlendirmelerine sinir oluyorum kendisi isterse ips kullanabilir
Haklısın kral zaten bu forumda defalarca incelemesi yapıldı anlatıldı yazıldı çizildi bu anlatımlar üzerine alan kullanan da çok oldu ben de dahil ve gerçekten anlatılanlar gibi olduğunu görüp forumda bunu paylaştık kullanıcı deneyimi olarak memnun kaldığımızı anlattık ama maalesef hala aynı tartışmalar devam ediyor yapabilecek bir şey yok. 2 monitörüm var imzamdaki gibi biri IPS biri VA ve VA panel monitörümü daha çok seviyorum ne yalan söyleyeyim.

Va paneli bu fiyata alacağıma üzerine az daha ekler 500tl civarı Asus tuf gaming Vg27aqml1a alırım hem fast ips hem 260hz he de çok iyi
Asus tuf ips ve Samsung g65b kullandim , samsung g65b çok daha iyi bana göre. Herhalde o eski kötü va paneller ile kıyaslıyorsunuz samsung g65b nin panelini. Sizden tavsiye alıp bir ürün alanlara şimdiden geçmiş olsun diyorum

Kaçırdığınız nokta kimse VA panel alınmaz demiyor. "Bu fiyata" alınmaz diyor ki gayet de makul bir tepki. Yazı okuyan, strateji oyunu oynayan, tasarım yapan vs. bir adam için eziyet mesela bu paneller. PC'ye bağlayacak adam içindeki uygulamaları ne yapsın ayrıca. Farklı fikirlere bu kadar düşman olmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,325
Üyeler
184,925
Son üye
Tolunayy
Geri