yanlış dengeli olmalı boşta bile yüksek performansta çalışır yoksa.yüksek performans seçili olmalı.
Dengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
DengeliDengeli, yüksek performans. Hangisini seçmeliyim?
ekran kartının fanları , işlemci soğutucu , psu (eğer 0 rpm varsa) , + kasa daha sesli çalışır bu da fanların ömrünü kısaltır sistem boşta iken ekran kartının fanları çalışmaz , işlemci fanı düşük devirde çalışır ve psu da 0 rpm varsa oda fanları çalıştırmaz hem sessiz olur hem de fanların ömrü uzar dengelide kullanmak iyidir.Herhangi bir zararı yoksa yüksek performansta bırakadabilirim sistem ömrüne vs
amd balanced mi seçicemekran kartının fanları , işlemci soğutucu , psu (eğer 0 rpm varsa) , + kasa daha sesli çalışır bu da fanların ömrünü kısaltır sistem boşta iken ekran kartının fanları çalışmaz , işlemci fanı düşük devirde çalışır ve psu da 0 rpm varsa oda fanları çalıştırmaz hem sessiz olur hem de fanların ömrü uzar dengelide kullanmak iyidir.
güç seçeneklerinden mi bahsediyorsun driver mı ?amd balanced mi seçicem
Alakası yok bu söylediklerinle. Yıllardır yüksek performans modunda kullanırım.ekran kartının fanları , işlemci soğutucu , psu (eğer 0 rpm varsa) , + kasa daha sesli çalışır bu da fanların ömrünü kısaltır sistem boşta iken ekran kartının fanları çalışmaz , işlemci fanı düşük devirde çalışır ve psu da 0 rpm varsa oda fanları çalıştırmaz hem sessiz olur hem de fanların ömrü uzar dengelide kullanmak iyidir.
rx580 + 2600 kullanıyordum yüksek performansa aldığımda fanların sesi çok artıyordu işlemcinin sıcaklığı çok artıyordu dengeliye aldığımda sıcaklıklar düşüyordu kendimden yola çıkarak söyledim zaten dengelide kullanınca kendine göre ayarlıyor.Alakası yok bu söylediklerinle. Yıllardır yüksek performans modunda kullanırım.
güçte bi windowsun dengelisi var bide amd ryzen balanced var
Benim 9800x3d islemcimde dereceler 9 derece düştü dengeli moda alıncaAlakası yok bu söylediklerinle. Yıllardır yüksek performans modunda kullanırım.