6gb vram üzebilir minimum 8 bulun 5000-5500 civarı rx 6600 bulabilirsin hem daha iyi.sizce bu kart alınır mı bilgisayarcı satıyor gibi içi açılmış bakım için 4500 tl sizce alınır mı birde asus dual evo buldum o açılmamış 4750 diyor oda backplate jelatini bile duruyor
Kendim için değil ya kardeşin kasaya takacaktım uygun fiyatlı geldi ondan düşündüm bir gtx 1650 var onun sistemde birde 36006gb vram üzebilir minimum 8 bulun 5000-5500 civarı rx 6600 bulabilirsin hem daha iyi.
yine performans artışı olur fakat 5000 bandında yaklaştığında rx6600 çok daha mantıklı olur.Kendim için değil ya kardeşin kasaya takacaktım uygun fiyatlı geldi ondan düşündüm bir gtx 1650 var onun sistemde birde 3600
Valla 4750 dedi ben 4500 yazdım cevap vermediAçılmamış olanı alıp kendiniz bakım yaparsanız daha sağlıklı olabilir
yine performans artışı olur fakat 5000 bandında yaklaştığında rx6600 çok daha mantıklı olur.
kanka 4250 ye düz evo modelini buldum oda açılmış ama yükte 83 derece boşta 55 diyor benim bildiğim 2060 serisi ısınan seri ztnAçılmamış olanı alıp kendiniz bakım yaparsanız daha sağlıklı olabilir
Açılmamış olanı alıp kendiniz bakım yaparsanız daha sağlıklı olabilir
Asus dual e 4600okey dedi hacı birde aslında amd istemiyorum o yüzden nedenini bilmiyorum canım amd istemiyoryine performans artışı olur fakat 5000 bandında yaklaştığında rx6600 çok daha mantıklı olur.
nedenini bilemedim ama neyse , 2060 süper bak en azından 400tl daha verirsin.Asus dual e 4600okey dedi hacı birde aslında amd istemiyorum o yüzden nedenini bilmiyorum canım amd istemiyor![]()
Temizi yok ki güvende yapanda yok sahibindeni altına üstüne getirdimnedenini bilemedim ama neyse , 2060 süper bak en azından 400tl daha verirsin.
4600 e en baba bu bulduğum açılmamış varnedenini bilemedim ama neyse , 2060 süper bak en azından 400tl daha verirsin.
6gb vram yorar eğer sorun olmayacaksa al tabii.Temizi yok ki güvende yapanda yok sahibindeni altına üstüne getirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4600 e en baba bu bulduğum açılmamış var
Çok ucuz geldi bana sıkıntı olabilir Furmark testi yap 30 dk lık değerlere bak.sizce bu kart alınır mı bilgisayarcı satıyor gibi içi açılmış bakım için 4500 tl sizce alınır mı birde asus dual evo buldum o açılmamış 4750 diyor oda backplate jelatini bile duruyor
Oda var şimdi çok gereksinimli oyun oynamıyor zatende neyse ya zaten üniversite de çok oynamıyor kyk ds olduğundan kaldın şimdilik boşver gereksiz masraf6gb vram yorar eğer sorun olmayacaksa al tabii.
Alırsam güvende ile alacaktımda vazgeçtim sallaÇok ucuz geldi bana sıkıntı olabilir Furmark testi yap 30 dk lık değerlere bak.
Kart üzmez 6 GB olmasına bakma sen fazlasıyla yeter. Ben 2060 ile BF6 oynadım betasında.Oda var şimdi çok gereksinimli oyun oynamıyor zatende neyse ya zaten üniversite de çok oynamıyor kyk ds olduğundan kaldın şimdilik boşver gereksiz masraf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alırsam güvende ile alacaktımda vazgeçtim salla