Çözüldü✓ Asus rog 3 fan Rtx 2060 alınır mı ikinci el

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,847
sizce bu kart alınır mı bilgisayarcı satıyor gibi içi açılmış bakım için 4500 tl sizce alınır mı birde asus dual evo buldum o açılmamış 4750 diyor oda backplate jelatini bile duruyor

sizce bu kart alınır mı bilgisayarcı satıyor gibi içi açılmış bakım için 4500 tl sizce alınır mı birde asus dual evo buldum o açılmamış 4750 diyor oda backplate jelatini bile duruyor
6gb vram üzebilir minimum 8 bulun 5000-5500 civarı rx 6600 bulabilirsin hem daha iyi.

6gb vram üzebilir minimum 8 bulun 5000-5500 civarı rx 6600 bulabilirsin hem daha iyi.
Kendim için değil ya kardeşin kasaya takacaktım uygun fiyatlı geldi ondan düşündüm bir gtx 1650 var onun sistemde birde 3600

Kendim için değil ya kardeşin kasaya takacaktım uygun fiyatlı geldi ondan düşündüm bir gtx 1650 var onun sistemde birde 3600
yine performans artışı olur fakat 5000 bandında yaklaştığında rx6600 çok daha mantıklı olur.

Açılmamış olanı alıp kendiniz bakım yaparsanız daha sağlıklı olabilir

Valla 4750 dedi ben 4500 yazdım cevap vermedi :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yine performans artışı olur fakat 5000 bandında yaklaştığında rx6600 çok daha mantıklı olur.
kanka 4250 ye düz evo modelini buldum oda açılmış ama yükte 83 derece boşta 55 diyor benim bildiğim 2060 serisi ısınan seri ztn

Asus dual e 4600okey dedi hacı birde aslında amd istemiyorum o yüzden nedenini bilmiyorum canım amd istemiyor 😅
nedenini bilemedim ama neyse , 2060 süper bak en azından 400tl daha verirsin.

Temizi yok ki güvende yapanda yok sahibindeni altına üstüne getirdim

4600 e en baba bu bulduğum açılmamış var

Temizi yok ki güvende yapanda yok sahibindeni altına üstüne getirdim

4600 e en baba bu bulduğum açılmamış var
6gb vram yorar eğer sorun olmayacaksa al tabii.

Çok ucuz geldi bana sıkıntı olabilir Furmark testi yap 30 dk lık değerlere bak.

6gb vram yorar eğer sorun olmayacaksa al tabii.
Oda var şimdi çok gereksinimli oyun oynamıyor zatende neyse ya zaten üniversite de çok oynamıyor kyk ds olduğundan kaldın şimdilik boşver gereksiz masraf

Çok ucuz geldi bana sıkıntı olabilir Furmark testi yap 30 dk lık değerlere bak.
Alırsam güvende ile alacaktımda vazgeçtim salla

Oda var şimdi çok gereksinimli oyun oynamıyor zatende neyse ya zaten üniversite de çok oynamıyor kyk ds olduğundan kaldın şimdilik boşver gereksiz masraf

Alırsam güvende ile alacaktımda vazgeçtim salla
Kart üzmez 6 GB olmasına bakma sen fazlasıyla yeter. Ben 2060 ile BF6 oynadım betasında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,022
Üyeler
185,998
Son üye
edm62
Geri