BİLGİSAYAR PARÇALARIMA UYUMLU GENİŞ KASA ÖNERİSİ

axion55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
698
AŞAGIDAKİ PARÇALARIN ÇOGUNU TOPLADIM BU PARÇALARA UYUMLU GÜZEL Bİ GENİŞ HAVA AKIŞI İYİ BİR KASA ARIYORUM BÜTÇE 6 BİN TL KADAR ÇIKABİLİRİM ÖNERE YAPABİLECEK VARMI
SİSTEM PARÇALARIM
EKRAN KARTI RTX 4070
İŞLEMCİ İ5 14600K
ANAKART B760 GAMING PLUS WIFI DDR5 Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu)
RAM Patriot 16GB Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram
PSU High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı
360MM SIVI SOGUTUCUM VAR

iyi mi? hocam bu kasa indirimdeymiş evet
bende kullanıyorum dikey yere iki fan takılıyor ama sesli çalışıyor içeri hava alacak şekilde takarsan yada sürtüyor öyle planın varsa alma sıvı soğutma takacaksan süte çok az yer kaplıyor cpu besleme zor takılıyor katlanıyor bayaonun dışında baya geniş kasa içine sistem kuruncada fıtık ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyi mi? hocam bu kasa indirimdeymiş evet
profilimde var fotosu birde fanların basıncı bir tık az pwm de yok dc

bende kullanıyorum dikey yere iki fan takılıyor ama sesli çalışıyor içeri hava alacak şekilde takarsan yada sürtüyor öyle planın varsa alma sıvı soğutma takacaksan süte çok az yer kaplıyor cpu besleme zor takılıyor katlanıyor bayaonun dışında baya geniş kasa içine sistem kuruncada fıtık ediyor

profilimde var fotosu birde fanların basıncı bir tık az pwm de yok dc
baska önerin varmı hocam fiyatı önemli degil 6 7 bin tl de verebilirim kaliteli geniş olsun yeter

baska önerin varmı hocam fiyatı önemli degil 6 7 bin tl de verebilirim kaliteli geniş olsun yeter

bütçe varsa düşünmeden al geç

indirime girmiş sanırım 5k değildi (son zamanlarda bu ayın başında 5 miş)

bu güzele benziyor genişde hem amazon yorumlarıda gayet olumlu

bu güzele benziyor genişde hem amazon yorumlarıda gayet olumlu
evet sağlam kasa bende alacaktımda fantaziye gerek yok dedim sıfırdan dizersem ancak alırım artık :D

İç hacmi geniş ve güçlü fanlarıyla hava akımı için tasarlanmış klasik Lian Li kasa kalitesi.

Lian li 216 önermeye gelmiştim arkadaş önermiş. Hava akışı anlamında en üst düzey kasa ve içi de gayet geniş düşünme all geç

dostum parçalar belli zaten bunların hepsine 850 w higght power 80 gold psu yeter dimi
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı
hangi parçalar knk parça atmadın ki
edit: kafa gitti geç oldu ya olur sorun olmaz

Geri